Football Talk

Νέα νίκη του Εμπαπέ στη δικαστική διαμάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να δώσει τα 55 εκατ. ο Κελαϊφί! (pic)

Νέα νίκη του Εμπαπέ στη δικαστική διαμάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να δώσει τα 55 εκατ. ο Κελαϊφί! (pic)

H LFP πήρε το μέρος του Κιλιάν Εμπαπέ και αποφάσισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν υποχρεούται να καταβάλει στον Γάλλο το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ο ίδιος διεκδικεί από το καλοκαίρι.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ligue 1 δικαίωσε τον Κιλιάν Eμπαπέ και διέταξε την Παρί Σεν Ζερμέν να καταβάλει στον Γάλλο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ο ίδιος διεκδικεί από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και ξεκίνησε η διαμάχη μέσω των δικαστηρίων ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Η Παρί έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στην Ανώτατη Επιτροπή της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην προσπάθειά της να εξαντλήσει όλα τα μέσα πριν στραφεί στα πολιτικά δικαστήρια. Ο σύλλογος έχει δηλώσει κάθετα πως δεν προτίθεται να πληρώσει στον 25χρονο το ποσό που σχετίζεται με τα μπόνους και τους μισθούς που του χρωστάει.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τάχθηκε υπέρ του 25χρονου και ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση, που δεν είναι μεν δεσμευτική, αφού πρώτα κάλεσε τους νομικούς εκπροσώπους των δύο πλευρών σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Η Παρί ισχυρίζεται ότι ο Γάλλος είχε συμφωνήσει τον Αύγουστο του 2023 να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του ποσού των 55 εκατομμυρίων ευρώ, με προφορική δέσμευση που είχε δοθεί στον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαΐφι στις 3 Ιανουαρίου. Ο σύλλογος μάλιστα υποστηρίζει ότι αυτή η άτυπη συμφωνία ήταν ένας από τους όρους προκειμένου να τον αφήσει να πάει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Παρόλα αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων της LFP δεν θεωρεί το επειχείρημα αυτό επαρκές ώστε να κάνει δεκτή την προσφυγή της Παρί, η οποία θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0