Football Talk

ΠΑΟΚ: Οι Σαουδάραβες συνδέουν τον Λουτσέσκου με τον πάγκο της εθνικής τους ομάδας! (pic)

ΠΑΟΚ: Οι Σαουδάραβες συνδέουν τον Λουτσέσκου με τον πάγκο της εθνικής τους ομάδας! (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι μεταξύ των δύο υποψηφίων για την θέση του πάγκου της εθνικής ομάδας της χώρας.

Δημοσιογράφος από την Σαουδική Αραβία, ανέφερε επικαλούμενος πηγές του «Al Jazeera» πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ο ένας από τους δύο βασικούς υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας.

Η θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της αραβικής χώρας είναι κενή από χθες, όποτε και ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Το αραβικό μέσο έχει καταλήξει ότι υπάρχουν δύο επιλογές για την αντικατάστασή του.

Η μία είναι ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας και η άλλη ο Γάλλος τεχνικός Ερβέ Ρενάρ, που κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά το πέρασμά του από την εθνική γυναικών της χώρας του.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο με τον «Δικεφάλο του βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και σ' αυτό υπάρχουν και δύο ρήτρες, μία ύψους 2 εκατ. ευρώ για ομάδες της δυτικής Ευρώπης και μία για άλλες χώρες ύψους 4 εκατ. ευρώ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0