Football Talk

Ένας Μαροκινός γεννημένος στην… Τούμπα: Μία κάμερα πάνω στον Τισουντάλι, όταν ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο 94’! (video)

Ένας Μαροκινός γεννημένος στην… Τούμπα: Μία κάμερα πάνω στον Τισουντάλι, όταν ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο 94’! (video)

Μία κάμερα πάνω στον Τισουντάλι. Ένας ποδοσφαιριστής που το θέλει όσο κανείς. Και δύο συγκεκριμένες στιγμές, απλώς το αποδεικνύουν για τον ΠΑΟΚ!

Έψαχνε πολύ την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ. Είχε μειώσει με τον Τισουντάλι, πίεζε αφόρητα, είχε κλείσει το δικό της «μισό» τη Βικτόρια Πλζεν και αναζητούσε το 2-2.

Εν τέλει, έμελλε αυτό να συμβεί στο 94ο λεπτό. Ο Ζίβκοβιτς έκανε μία απίστευτη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά και ο Μπάμπα χάρισε τον βαθμό στην ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς, είναι ο Τισουντάλι. Ο Μαροκινός που είναι γεννημένος στο Άμστερνταμ, αλλά μάλλον, έχει κάποια καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και την… Τούμπα.

Δεν εξηγείται το πάθος του διαφορετικά. Αρχικά, την στιγμή που ο Καμαρά παίρνει την πρώτη κεφαλιά, κάνει πίσω βήματα και πάει να πέσει πάνω του.

Εν συνεχεία, με το που μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, «τρελαίνεται». Πάει αμέσως να την πάρει, ώστε να έρθει η ανατροπή. Φοβερές στιγμές, εκπληκτικές αντιδράσεις, για έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα, «το θέλει πολύ!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0