Football Talk

Ένα βράδυ – δράμα: Η Τσέλσι έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος θέλει ξανά τον Γιοβάνοβιτς! (video)

Ένα βράδυ – δράμα: Η Τσέλσι έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος θέλει ξανά τον Γιοβάνοβιτς! (video)
Πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στο Conference League με την Τσέλσι να επικρατεί εύκολα στο ΟΑΚΑ με 4-1 και τον κόσμο του «τριφυλλιού» να αναζητά τον… Γιοβάνοβιτς!

Σαρωτική νίκη της Τσέλσι επί του Παναθηναϊκού (4-1) στο «καυτό» ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League. Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στο γήπεδο και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, κόντρα όμως στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν.



Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές έχοντας μάλιστα την πρώτη του ευκαιρία στο 2ο λεπτό με τον Γέντβαϊ, που πήρε μια κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο της εστίας, όπου τη σταμάτησε ο Γιόργκεσεν. 

Στο 22ο λεπτό ένα λάθος του Κώτσιρα, στην προσπάθειά του να διώξει, λίγο έξω από την περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να ανοίξει το σκορ με τον Φέλιξ (1-0).

Εξαιρετική απόκρουση του Ντραγκόφσκι στο 27ο λεπτό σε σουτ του Φερνάντες, που πήρε πάσα έξω από την περιοχή, με τον Πολωνό να στέλνει σε κόρνερ, ενώ ο Φέλιξ δοκίμασε ένα σουτ στο 40ο λεπτό που κατέληξε άουτ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι διπλασίασε τα τέρματά της από νωρίς, μόλις στο 49ο λεπτό, όταν ο Νέτο βρήκε τον Μούντρικ με σέντρα στην περιοχή και ο Ουκρανός έσπρωξε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.


To 3-0 δεν άργησε να έρθει στο 55ο με τον Φέλιξ να σκοράρει ξανά, βρίσκοντας χώρο μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ με το δεξί, άφησε τον Ντραγκόφσκι στήλη άλατος.

Το μεγάλο προβάδισμα της Τσέλσι αποσυντόνισε εντελώς τους «πράσινους» που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και στο 59ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε φάουλ του Μλαντένοβιτς. Ο Ενκουκού έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 4-0.

Κι εκεί που οι «μπλε» πίεζαν διαρκώς τα καρέ του Παναθηναϊκού, σε ένα ανέβασμα του Τετέ από δεξιά και μία χαμηλή πάσα, ο Πελίστρι έκανε το 4-1 στο 70ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει το 4-2 από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων με αυτογκόλ.


Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ανέβαινε στην περιοχή της αντιπάλου, αλλά δεν ολοκλήρωσε κάποια τελική προσπάθεια και η άμυνα των φιλοξενούμενων έκοβε κάθε απειλητική ενέργεια.


Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς (Βαγιαννίδης 60΄), Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Μαντσίνι (Τετέ 60΄), Ουναχί (Μπακασέτας 80΄), Πελίστρι (Τζούρισιτς 71΄), Γερεμέγεφ (Σπόραρ 71΄)

Τσέλσι (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκεσεν, Ντισασί, Μαντιασίλ, Κουκουρέγια, Βέιγκα, Ζοάο Φέλιξ, Φερνάντες (Κάσαντεϊ 71΄), Ντιούσμπερι - Χολ(Τσικουεμέκα 77΄), Μούντρικ, Νέτο (Τζορτζ 61΄), Ενκουκού (Γκιού 61΄)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0