Football Talk

Με Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι!

Με Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι!

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Παναθηναϊκού και της Τσέλσι για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League. 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για το Conference League. Μια σπουδαία αναμέτρηση για τους «πράσινους» που θέλουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Άντραζ Σπόραρ που θα βρίσκεται στον πάγκο για το «τριφύλλι».

Κάτω από τα γκολπόστ των γηπεδούχων θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, ενώ δίδυμο στόπερ ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε τους Σένκεφελντ και Γέντβαϊ. Αριστερά και δεξιά στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μλαντένοβιτς και Κώτσιρας αντίστοιχα. Στη μεσσαία γραμμή είναι οι Μαξίμοβιτς και Τσέριν, ενώ στα εξτρέμ Μαντσίνι και Πελίστρι. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Γερεμέγεφ και πίσω του ο Ουναχί.


Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Γένβαϊ, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Μαντσίνι Ουναχί, Πελίστρι, Γερεμέγεφ

Τσέλσι (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκεσεν, Ντισασί, Μαντιασίλ, Κουκουρέγια, Βέιγκα, Ζοάο Φέλιξ, Φερνάντες, Ντιούσμπουρι - Χολ, Μούντρουκ, Νέτο, Ενκουκού

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0