Football Talk

Κάποτε αντίπαλος της ΑΕΚ, τώρα απασχολεί ομάδα της Super League 2: Συμμετοχές σε Conference League, λύνει το συμβόλαιό του!

Κάποτε αντίπαλος της ΑΕΚ, τώρα απασχολεί ομάδα της Super League 2: Συμμετοχές σε Conference League, λύνει το συμβόλαιό του!

Τον λένε Στέφαν Άκα και το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μανάκου «λέει» πως ίσως τον δούμε στα μέρη μας. Ίσως να έρθει στην Ελλάδα. Ίσως περάσει από τη Super League 2… Τι και αν η αξία του είναι για πολύ υψηλότερο επίπεδο; Δεν τα βρίσκει με τον προπονητή του και τον ενδιαφέρει η χώρα μας!

Ακόμη μία αποκλειστική πληροφορία του BN Sports, η οποία προφανώς και ουδείς γνωρίζει αν θα επιβεβαιωθεί. Αλλά ισχύει, συζητιέται, αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δεν αποτελεί απλώς φήμη.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή! Ο Δημήτρης Μανάκος γνωρίζει πως υπάρχει ομάδα που αγωνίζεται στη Super League 2 και αναζητά στόπερ για να ενισχύσει την ανασταλτική της λειτουργία.

Ιδανικά όμως, δεν θα ήθελε να μπει στη διαδικασία και να πάρει Έλληνα, με συνέπεια να κοιτά σε χώρες του εξωτερικού. «Παίζει» πολύ η Μάλτα και το Αζερμπαϊτζάν. Κρατήστε το δεύτερο. Πηγαίντε στη Ζίρα. Και εκεί θα βρείτε το όνομα που συζητάμε!

Λέγεται Στέφαν Άκα και όσοι έχετε καλή μνήμη, πιθανότατα θα τον θυμάστε. Διότι πριν από μία πενταετία, συνάντησε δις, όντας βασικός, την ΑΕΚ, φορώντας τη φανέλα της Κραϊόβα, μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα.

Με την Κραϊόβα κατέγραψε περισσότερες από 100 συμμετοχές, κατακτώντας και Κύπελλο Ρουμανίας, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο παίζει στη Ζίρα. Έχει συμβόλαιο, αλλά η αποχώρησή του από το club είναι δεδομένη!

Ο λόγος; Διότι δεν δέχθηκε να ανανεώσει και να κλείσει εκεί την καριέρα του, την στιγμή που δεν τα βρίσκει και με τον προπονητή του, Ρασάντ Σαντίγκοφ!

Αναζητά τον επόμενο λοιπόν σταθμό της καριέρας του ενόψει Ιανουαρίου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του BN Sports, έχει επικοινωνήσει με ελληνική ομάδα! Θα έρθει; Ουδείς το γνωρίζει. Αλλά ποιος μπορεί και να το αποκλείσει;

Συζητάμε άλλωστε για έναν παίκτη με εννέα συμμετοχές στο Europa Conference League (προκριματικά), στα 34 του χρόνια, με ξεκίνημα από τη Βερόνα, με 175 χιλιάδες αξία στο Transfermarkt!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0