Football Talk

«Ένσταση της ΑΕΚ για Λαμέλα»: Δεν έφτυσε ο Λουτσέσκου ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ!

tags :
«Ένσταση της ΑΕΚ για Λαμέλα»: Δεν έφτυσε ο Λουτσέσκου ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ!

Όσα υποστήριξαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην απολογία τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας για τα επεισόδια που έγιναν μετά την λήξη του ντέρμπι ανάμεσα τους. 

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσαν κανονικά το «παρών» στην σημερινή ακροαματική διαδικασία που έγινε μετά από κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής της λίγκας για τα όσα έλαβαν χώρα μεταξύ την λήξη του μεταξύ του ντέρμπι στην «OPAP Arena» την περασμένη Κυριακή (20/10) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Σε απολογία είχαν κληθεί οι Έρικ Λαμέλα, ο συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα, Ντάνιελ Βέγκα, από μεριάς ΑΕΚ, ενώ από τη μεριά του ΠΑΟΚ κλήθηκανο Ραζβάν Λουτσέσκου και δύο άτομα που είχαν δηλωθεί ως φροντιστές.

Στην απολογία της η ΑΕΚ για τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην OPAP Arena μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ομάδας, Αλέξης Αλεξίου κατέθεσε ένσταση μερικής ακυρότητας για την κλήση του Έρικ Λαμέλα, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε κληθεί με διαφορετικό άρθρο.

Η πλευρά της ΑΕΚ υποστήριξε πως δεν υπήρξε κάποια συμπλοκή του Λαμέλα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και ότι το μόνο που συνέβη ήταν μια λεκτική επίθεση, με τον Αργεντινό να πετάει ένα tape, ενώ προβλήθηκε και βίντεο.

Όσο για τον Βέγκα και την ένταση με τον Λουτσέσκου, τονίστηκε πως δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ τους, με τον Αλεξίου να αναφέρει πως ο πρώτος δεν έκανε κάτι και δεν πρόλαβε να πάει προς τη μεριά του τεχνικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν εκείνος που προκάλεσε το επεισόδιο.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, υποστήριξε πως δόθηκε μεγαλύερη διάσταση απ' ότι πήρε πραγματικά το συγκεκριμένο συμβάν εξαιρώντας την χειρονομία του κ. Γιαντσίδη για την οποία ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος, με τον «δικέφαλο του βορρά» να τονίζει πως «παρασύρθηκε».

Για το περιστατικό μεταξύ του Λουτσέσκου και του Βέγκα, οι «ασπρόμαυροι» συντάχθηκαν με την πλευρά της ΑΕΚ ενώ ο δικαστής τόνισε πως θα πρέπει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ να είναι πιο ήρεμος στο μέλλον για να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Για το συμβάν με τον Λαμέλα, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πως ο Λουτσέσκου έφτυε τον παίκτη της ΑΕΚ δείχνοντας κι ένα βίντεο.

Για τον περιστατικό με τον κ. Καλταμπανίδη, τον δεύτερο φρονιστή του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του βορρά» ανέφερε πως πάει να ανοίξει... χώρο, όμως ο δικαστής ξεκαθάρισε πως η διάθεσή του δεν ήταν αυτή, αλλά φαίνεται πώς παέι να επιτεθεί.

Επίσης, ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πλιάτσικας, παρέστη ως μάρτυρας είπε πως «… ο Λουτσέσκου μπήκε να συγχαρεί τους παίκτες του, δεν έφτυσε τον Λαμέλα, τον έβρισε», με τον δικαστή να κάνει λόγο για εμπάθεια προς την αστυνομία και πως αν δεν ήταν εκείνη εκεί, θα υπήρχε χαμός μετέπειτα.

Η απόφαση για την υπόθεση αυτή αναμένεται εντός της ημέρας ενώ θα θυμίσουμε πως εκρεμμεί και η ακρόαση ενώπιον της ΔΕΑΒ την προσεχή Τρίτη (29/10), με τις δύο διαδικασίες να είναι ανεξάρτητες.

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0