Football Talk

Η ερώτηση Κύπριου δημοσιογράφου στον Ζοάο Φέλιξ με αφορμή το... ζώδιο του! (video)

Η ερώτηση Κύπριου δημοσιογράφου στον Ζοάο Φέλιξ με αφορμή το... ζώδιο του! (video)

Κύπριος δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζοάο Φέλιξ της Τσέλσι για τους προσωπικούς του στόχους του, δεδομένου ότι έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες παρά τα 24 του χρόνια και ως... σκορπιός έχει μάθει να είναι ανταγωνιστικός. 

Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, στην προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (23/10) ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (24/10, 19:45). Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε στο πως έγινε η μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην αγγλική ομάδα, αλλά για τι στόχους έχει ο ίδιος με τους Λονδρέζους για τη φετινή σεζόν. 

Μάλιστα, ένας Κύπριος δημοσιογράφος ρώτησε τον 24χρονο για τους προσωπικούς του στόχους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λόγω του… ζωδίου του έχει μάθει να ειναι ανταγωνιστικός παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου είπαν για το ζώδιό μου σε συνέντευξη Τύπου. Δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτό. Είναι οικογενειακό μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα», απάντησε χαρακτηριστικά ο Φέλιξ



www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0