Football Talk

Ένας Ραφίνια από άλλο πλανήτη και μια Μπαρτσελόνα που σκόρπισε την Μπάγερν Μονάχου! (video)

Ένας Ραφίνια από άλλο πλανήτη και μια Μπαρτσελόνα που σκόρπισε την Μπάγερν Μονάχου! (video)
Με έναν ονειρικό Ραφίνια ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και τον Λεβαντόφσκι να πληγώνει την παλιά του ομάδα, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League
Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει η Μπαρτσελόνα η οποία μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ραφίνια ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε και τον Νόιερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Καταλανών. Το γκολ αυτό δεν πτόησε την Μπάγερν η οποία προσπάθησε να αντιδράσει και παρότι αρχικά της ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Κέιν, κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με φοβερό τελείωμα του Άγγλου διεθνή φορ.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν άργησε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με ποιον άλλον από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πληγώνει την πρώην του ομάδα, με τον Πολωνό να μην το πανηγυρίζει. Ο Φερμίν έστρωσε στον Λέβα ο οποίος σε ανυπεράσπιστη εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Καταλανοί ήταν σε τρομερή ημέρα και ειδικά ο Ραφίνια ο οποίος στις καθυστερήσεις με φανταστική ενέργεια νίκησε τον Νόιερ για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Ραφίνια ήταν απλά ασταμάτητος και στο 56' ο Βραζιλιάνος άσος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «μπλαουγκράνα» με φοβερό διαγώνιο σουτ με τον ίδιο να σημειώνει χατ τρικ. Στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε παρά τις όποιες προσπάθειες των Βαυαρών για να μπουν ξανά στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να πετύχει μια ξεκάθαρη κι εμφατική νίκη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0