Football Talk

Πάρτι με «πεντάρα» για τη Μάντσεστερ Σίτι, με... γκολάρα Χάαλαντ! (video)

Πάρτι με «πεντάρα» για τη Μάντσεστερ Σίτι, με... γκολάρα Χάαλαντ! (video)
Άλλο ένα πάρτι για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία συνέτριψε με 5-0 την Σπάρτα Πράγας με δύο γκολ του Χάαλαντ και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης της League Phase του Champions League. 

Η Μάντσεστερ Σίτι ήξερε ότι ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Σπάρτα Πράγας και το επιβεβαίωσε από νωρίς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Φόντεν με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα (ποσοστά κατοχής που έφταναν σχεδόν το 80%) και θα μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Φόντεν δεν ήταν το ίδιο εύστοχος.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με την Σίτι να χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, για να έρθει ο Χάαλαντ στο 58' με ένα υπέροχο γυριστό που θύμισε το γκολ που είχε πετύχει στην Ντόρτμουντ πριν δύο χρόνια, να κάνει το 2-0 και να κλειδώνει το τρίποντο. Στο 64' ήταν η σειρά του Στόουνς να σκοράρει με ωραία κεφαλιά για το 3-0. Η Σίτι ήταν ασταμάτητη και τρία λεπτά αργότερα ο Νορβηγός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 88' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνες για το τελικό 5-0.



www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0