Football Talk

Άντεξε στο Μπέργκαμο η Σέλτικ, συνεχίζει αήττητη η πρωτάρα Μπρεστ!

Άντεξε στο Μπέργκαμο η Σέλτικ, συνεχίζει αήττητη η πρωτάρα Μπρεστ!
Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σέλτικ η Αταλάντα μένοντας στην «λευκή» ισοπαλία 0-0. Ισοπαλία (1-1) και για την Λεβερκούζεν στην Γαλλία κόντρα στην Μπρεστ.
Η Αταλάντα ήταν το φαβορί, πίεσε, έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει την Σέλτικ η οποία φεύγει από την Ιταλία με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Οι «μπεργκαμάσκι» έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά μία η αστοχία των επιθετικών της και μία η καλή ημέρα του Κάσπερ Σμάιχελ δεν επέτρεψε στου γηπεδούχους να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ της νίκης χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 18’, όταν η προσπάθεια του Μάριο Πάσαλιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της σκωτσέζικης εστίας.

Στο άλλο ματς, η Μπρεστ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η γαλλική ομάδα κατάφερε να μείνει αήττητη απέναντι στην Λεβερκούζεν παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Η ομάδα του Αλόνσο ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 24' με τον Βιρτς ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ σε ισάριθμα ματς στην διοργάνωση. Η απάντηση της Μπρεστ ήρθε στο 39' όταν ο Πιέρ Λεές Μελού με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0