Football Talk

Λουτσέσκου: «Ό,τι και να πω, αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος...»!

Λουτσέσκου: «Ό,τι και να πω, αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος...»!
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην απουσία δημοσιογράφων από την συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν λέγοντας χαρακτηριστικά πως... «ό,τι και να πω, αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος...»!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την έκπληξη του για την απουσία δημοσιογράφων από την συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν και μεταξύ σοβαρού και αστείου απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Κυριάκο είπε «κάθε μέρα είναι και κάτι καινούργιο για μένα στην Ελλάδα», εξηγώντας ότι έτσι είναι πολύ καλύτερα, αφού όπως ακούστηκε να λέει χαριτολογώντας: «Ό,τι και να πω, αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος»! Και αυτό γιατί λόγω στάσης εργασίας εξαιτίας της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι για ερωτήσεις.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν για τη League Phase του UEFA Europa League. «Για μας είναι ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, μετά τα δύο σερί παιχνίδια που έχουμε χάσει στη League Phase. Πρέπει να αντιδράσουμε και να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μετά από τρεις αγώνες δίχως νίκη, θα αρχίσει να υπάρχει πίεση κατάκτησης των βαθμών, καθώς θα έχουμε μείνει πίσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι», ανέφερε για να προσθέσει για την ομάδα από την Τσεχία.

«Απέναντι μας θα βρούμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Μια ομάδα που μπορεί να παίζει απλό ποδόσφαιρο, αλλά με πολύ καλό τρόπο και οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Με καλή νοοτροπία, μια ομάδα που τρέχει αρκετά στο αμυντικό κομμάτι, μια ομάδα που οι παίκτες της μάχονται όλοι μαζί για τις δεύτερες μπάλες. Από αυτή την άποψη θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε γρήγορες αντιδράσεις και σκέψεις στο παιχνίδι μας , με ένταση και να προσαρμοστούμε στο συγκεκριμένο στυλ».

Τέλος, ο Λουτσέσκου στάθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του. «Η Βικτόρια Πλζεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά το ίδιο ισχύει και για μας, προερχόμαστε από μια καλή περίοδο, όπου δουλέψαμε όλοι μαζί στη διακοπή, αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα, με καλή εμφάνιση, εναντίον της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι μας έδωσε αυτοπεποίθηση και έδειξε ότι σαν γκρουπ είμαστε στο σωστό δρόμο. Οπότε πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς αύριο στην Τούμπα, όπου θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό προκειμένου να βγάλουμε αντίδραση και να το κερδίσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0