Football Talk

«Και αν είχε σκοράρει εκεί ο Τζόλης;» Η Μίλαν... ξέσπασε στην Μπριζ, επίδειξη δύναμης από τη Μονακό στον Ερυθρό! (video)

«Και αν είχε σκοράρει εκεί ο Τζόλης;» Η Μίλαν... ξέσπασε στην Μπριζ, επίδειξη δύναμης από τη Μονακό στον Ερυθρό! (video)

Ράιντερς και Πούλισικ έκαναν τη δουλειά για τη Μίλαν που κέρδισε τη «λαβωμένη» Μπριζ των 10 παικτών (3-1). Με Εμπολό η Μονακό έσβησε τα… όνειρα του Ερυθρού Αστέρα, επικρατώντας 5-1!

Οι ευρωπαϊκές βραδιές επέστρεψαν και οι πρώτες αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής του Champions League μας… χόρτασαν θέαμα και γκολ. 

ΜΟΝΑΚΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 5-1

Στο Μόντε Κάρλο, η Μονακό κυριάρχησε του Ερυθρού Αστέρα (4-1) σε μία αναμέτρηση που πρόσφερε θέαμα και πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό  με τον Μιναμίνο, ο οποίος από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του Ίλιτς για το 1-0. Άμεση η απάντηση των Σέρβων, όταν έξι λεπτά αργότερα, ισοφάρισαν έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εντιαγέ. Οι Γάλλοι έπρεπε να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Και το έκαναν στις καθυστερήσεις! Ο Εμπολό έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του, παίρνοντας τη μπάλα σε μία επαναφορά και στέλνοντάς την στην κάτω αριστερή γωνία.

Το δεύτερο μέρος ανήκε στη Μονακό. Μπορεί οι προσπάθειες των Ακλιούς και Ενρίκε να σταμάτησαν στον Ίλιτς, όχι όμως και η ευκαιρία του Σινγκό, που μετατράπηκε σε γκολ για το 3-1. Τρομερή τεχνική και εντυπωσιακό το παρθενικό τέρμα του αμυντικού στο Champions League που εξαπέλυσε ένα φανταστικό μακρινό σουτ που πήγε στην πάνω αριστερή γωνία. Άλλες δύο φορές είδε ο Ερυθρός Αστέρας της εστία του να παραβιάζεται, στο 70ο λεπτό από τον Μιναμίνο σε συνεργασία με τον Εμπολό για το 4-1 και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Ο Ελβετός φορ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, κάνει ένα σπριντ, περνά τους αμυντικούς και σκοράρει για το τελικό 5-1.

ΜΙΛΑΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 3-1

Στο Μιλάνο η Μπριζ ξεκίνησε με τρεις φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, στις δύο εκ των οποίων πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Τζόλης, δίνοντας την εντύπωση ότι θα κάνει… πάρτυ στο «Σαν Σίρο». Ο Μενιάν αρνήθηκε το γκολ στον Έλληνα εξτρέμ και στις δύο προσπάθειές του να χριστεί σκόρερ. Στην τρίτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Γάλλου πορτιέρε από το πόδι του Ορντόνιεζ. Η Μίλαν αντέδρασε μετά το ημίωρο με  τον Πούλισικ να σκοράρει απευθείας από το κόρνερ και να βάζει μπροστά τους «ροσονέρι» για το 1-0. Οι ισοροπίες άλλαξαν όταν το τάκλιν του Ονιεντικά, ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα και να αφήσει τη Μπριζ με έναν παίκτη λιγότερο για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο.

Παρά την  αριθμητική υπεροχή της, η Μίλαν αδράνησε και ισοφαρίστηκε (1-1) από τη βέλγικη ομάδα στο 51ο λεπτό, έπειτα από σουτ του Σαμπέ. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ράιντερς έβαλα ξανά τους «ροσονέρι» μπροστά στο σκορ, ενώ ο Ολλανδός διαμόρφωσε και το τελικό 3-1. Πήρε τη μπάλα στην περιοχή και με απόλυτη ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0