Football Talk

Λογικά, θα απορεί και ο ίδιος: Τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σπανός, τέσσερις ημέρες πριν αναλάβει την Καλαμάτα!

Λογικά, θα απορεί και ο ίδιος: Τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σπανός, τέσσερις ημέρες πριν αναλάβει την Καλαμάτα!

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη Μαύρη Θύελλα και πιθανώς, αν αναλογιστούμε τις δηλώσεις του νέου προπονητή της Καλαμάτας, Δημήτρη Σπανού, πριν από λιγότερο από μία εβδομάδα σε συνέντευξή του, θα απορεί και ο ίδιος!

Μπορεί ο Νίκος Αναστόπουλος να απολύθηκε από την Καλαμάτα, όμως άπαντες επιχειρούν να εκλογικεύσουν την απόφαση που πάρθηκε.

Και οι λόγοι είναι εξαιρετικά απλοί. Η Μαύρη Θύελλα ήταν 3η στην βαθμολογία, δεν είχε χάσει παιχνίδι σε επίπεδο Super League 2, μετρούσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στην κατηγορία, και απείχε μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή της κατάταξης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Αναστόπουλος αποχώρησε μετά από νίκη. Κέρδισε την Παναχαϊκή, πήρε πίσω το «αίμα» του για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος και πλέον, αποτελεί παρελθόν!

Είναι τόσο οξύμωρο, όσο ακούγεται. Από εκεί και πέρα, προπονητής της Καλαμάτας είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στο ρεπορτάζ της και πριν από μερικές ημέρες.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε πριν από 88 ώρες, διέψευσε την οποιαδήποτε επαφή, λέγοντας πως ο Νίκος Αναστόπουλος τα πηγαίνει εξαιρετικά και πως η Μαύρη Θύελλα έχει προπονητή.

Παρόλα αυτά, πλέον αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου και μένει να δούμε αν ο ίδιος θα καταφέρει να αποδώσει καλύτερα από τον προκάτοχό του. Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής, όπου η Καλαμάτα συναντά την Ηλιούπολη εκτός έδρας.

Αναλυτικά, όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σπανός την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή τα δημοσιεύματα που υπήρχαν για τον ίδιο και την Καλαμάτα:

«Η Καλαμάτα είναι πολύ καλή ομάδα και έχει προπονητή, πάει πολύ καλά ο Αναστόπουλος. Εγώ δεν θα έκανα επαφή, ενώ ξέρω ότι έχει προπονητή η ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0