Football Talk

Αήττητη, στο -2 από την κορυφή, αλλάζει προπονητή στις 11:30 το βράδυ: Τι ακριβώς έκανε η Καλαμάτα με τον Αναστόπουλο;

Αήττητη, στο -2 από την κορυφή, αλλάζει προπονητή στις 11:30 το βράδυ: Τι ακριβώς έκανε η Καλαμάτα με τον Αναστόπουλο;

Σε μία απίστευτα… απρόσμενη ανακοίνωση προέβη η Μαύρη Θύελλα, η οποία αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία τον Νίκο Αναστόπουλο, παρότι ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα της Super League 2! Παίρνει τη θέση του ο Δημήτρης Σπανός.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σπανός.»

Τόσο απλά. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται. Όσο οξύμωρο και αν είναι για μία ομάδα να απομακρύνει τον προπονητή της, ενώ είναι αήττητος στη Super League 2, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στη νέα σεζόν.

Όσο «τρελό» και αν μοιάζει, από την στιγμή που η Καλαμάτα απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Φαντάζει ανεξήγητο, αλλά είναι αλήθεια. Αποχωρεί ο Νίκος Αναστόπουλος, με τη Μαύρη Θύελλα να είναι 3η στη βαθμολογία και να μετρά δύο ισοπαλίες σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, με Αιγάλεω και ΑΕΚ Β’.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σπανός έρχεται στην ομάδα, με τον έμπειρο προπονητή να γνωρίζει καλά τον Γιώργο Βαλεριάνο, από την συνύπαρξή τους στον Ιωνικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0