Football Talk

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ΔΕΝ απέλυσε τον Πομς – Τον… έδωσε στην Αυστρία!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ΔΕΝ απέλυσε τον Πομς – Τον… έδωσε στην Αυστρία!

«Απολύθηκε» ο Ρενέ Πομς από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό γράφαμε όλοι. ΔΕΝ ισχύει. ΔΕΝ απολύθηκε. «Πουλήθηκε». Προέκυψε πρόταση από την Αυστρία και την Γκράτσερ για να αποχωρήσει και η ελληνική ομάδα είπε «ναι». Οικονομικά, έχει κέρδος από όλη αυτή την ιστορία. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του BN Sports και του Δημήτρη Μανάκου, για όσα ακριβώς έλαβαν χώρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου»!

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Η αλήθεια είναι πως όλα τα ελληνικά sites, τις τελευταίες ώρες, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του BN Sports, προβαίνουν διαρκώς σε συμπεράσματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και για τον λόγο που αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή του.

Ο λόγος φυσικά για τον Ρενέ Πομς, ο οποίος αφίχθη για πρώτη φορά στη χώρα μας και κάθισε στον πάγκο των Ηπειρωτών για οκτώ αναμετρήσεις. Κέρδισε πέντε φορές, σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε σε μία περίπτωση στην ισοπαλία και έχασε δύο φορές.

Πολλοί λοιπόν, αναρωτήθηκαν για τον λόγο που ο ΠΑΣ πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του μαζί του. Διότι ακόμη και αν η μπάλα που έπαιζε δεν κρινόταν εντυπωσιακή, είχε βρει τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Όπως και στην 5η αγωνιστική της Super League 2, που επικράτησε με ανατροπή του Καμπανιακού.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του BN Sports, οφείλουμε να… αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Ο Ρενέ Πομς δεν απολύθηκε ποτέ από τον ΠΑΣ! Τι συνέβη; «Πουλήθηκε»! Ήρθε ομάδα από την πρώτη τη τάξει κατηγορία της Αυστρίας, η Γκράτσερ, που είναι τελευταία και δεν έχει κερδίσει στα πρώτα 10 ματς (0-4-6), τον ζήτησε, εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση και ο ΠΑΣ είπε το «ναι».

Επί της ουσίας, έχουμε… μεταγραφή, με τον ΠΑΣ να βάζει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό. Συνεπώς, ουδεμία απόλυση προέκυψε αλόγιστα, αλλά μία συνετή και συνειδητοποιημένη απόφαση, που συμφέρει προφανώς αμφότερες πλευρές.

Άλλωστε, ο ΠΑΣ το έγραψε και στην ανακοίνωση της αποχώρησής του: πως κάνει αυτό που συμφέρει, τόσο την ίδια την ομάδα, όσο και τον άνθρωπο που είχε στην άκρη του πάγκου της. Παρόλα αυτά, άπαντες το ερμηνεύσαμε λανθασμένα! Αυτή λοιπόν  είναι η αλήθεια και τώρα, μπορείτε όλοι να βγάλετε τα συμπεράσματά σας…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0