Football Talk

Να είσαι «εξαφανισμένος» 80 λεπτά και με μια κούρσα να χαρίζεις νίκη: Η Ίντερ χρωστά (και) στον Φρατέζι το «διπλό» στη Ρώμη!

Να είσαι «εξαφανισμένος» 80 λεπτά και με μια κούρσα να χαρίζεις νίκη: Η Ίντερ χρωστά (και) στον Φρατέζι το «διπλό» στη Ρώμη!

Ο Λαουτάρο σκόραρε και έδωσε στην Ίντερ τη νίκη επί της Ρόμα (1-0). Όμως, η κούρσα του Φρατέζι είναι το… μισό γκολ. Μπορεί να μη φάνηκε 80 λεπτά, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν εκεί και χάρισε το «διπλό» στους Μιλανέζους.

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε η Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου (20/10) στο «Ολύμπικο» και με το 1-0 κόντρα στη Ρόμα πλησιάζει απειλητικά την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αυτός που πέτυχε με μία επαφή το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «νερατζούρι».

Το πώς έφτασε η μπάλα στα πόδια του «Τόρο», αυτό είναι που αξίζει να δούμε. Η Ρόμα είχε ευκαιρία να ψάξει γκολ από κόρνερ. Ο Ζόμερ απομακρύνει, ο Ζαλέφσκι κάνει το λάθος και ο Φρατέζι κλέβει και βγαίνει στην αντεπίθεση, διασχίζοντας όλο το γήπεδο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο 25χρονος χαφ δεν είχε φανεί στην αναμέτρηση. Χρειάστηκε μόνο αυτή η μία κούρσα, στα 80 λεπτά που αγωνίστηκε, για να δώσει τη λύση στην ομάδα του και να συνεισφέρει σε μια πολύ σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Φρατέζι δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Πέρασε στο ματς 12 λεπτά μετά τη σέντρα , έπειτα από τον τραυματισμό του Χακάν Τσαλχάνογλου. Στο διάστημα αυτό, πραγματοποίησε εννέα πάσες, ενώ, αυτή που έκανε στη φάση του γκολ από τον Λαουτάρο, έδειχνε να χάνεται. 

Ενόψει του ντέρμπι με τη Γιουβέντους την ερχόμενη Κυριακή (27/10), ο Φρατέζι αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι θα πρέπει να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του και μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις βασικού.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Τσαλχάνογλου, κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει, λόγω του προβλήματος που αποκόμισε στο ματς με τη Ρόμα.

Όλγα Μανιώτη 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0