Football Talk

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέλυσε τον προπονητή του μετά από νίκη: Έφυγε ο Πομς, με 24-7 γκολ και 5-1-2!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέλυσε τον προπονητή του μετά από νίκη: Έφυγε ο Πομς, με 24-7 γκολ και 5-1-2!

Αποχωρεί επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρενέ Πομς, μετά από νίκη! Λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, παρά τις πέντε επικρατήσεις του και τα 24-7 γκολ υπέρ του.

Απόφαση που προφανώς και θα συζητηθεί… αρκετά, έλαβε αισίως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ρενέ Πομς.

Πρόκειται για τον coach που ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ανέλαβε τις τύχες της ομάδας της Super League 2, αλλά ως στιγμής δεν είχε εντυπωσιάσει.

Έμοιαζε πάντως πως θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παρά την τελευταία του επικράτηση, αποτελεί παρελθόν. Κέρδισε με ανατροπή τον Καμπανιακό με 2-1, παρέμεινε για οκτώ ματς, επικράτησε στα πέντε και είχε συνολικά γκολ 24-7! Και όμως, ο Πομς αποχωρεί από την Ελλάδα…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Ρενέ Πομς. Με γνώμονα πάντα πρώτα το συμφέρον της ομάδας όσο και του ίδιου του κ. Πομς αποφασίστηκε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0