Football Talk

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των φίλων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των φίλων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό!

Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ώσπου να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα να ανοίξει κι άλλη θύρα στο γήπεδο στις Σέρρες.

Δίπλα σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ θέλουν να βρίσκονται οι οπαδοί της. Έτσι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό το ερχόμενο Σάββατο 26/10, η παρουσία του θα είναι κάτι παραπάνω από έντονη.

Τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους οι φίλοι της «Ένωσης»  στη θύρα 7 εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, με αποτέλεσμα να ανοίξει και η θύρα 1 του γηπέδου στις Σέρρες, λόγω και της ζήτησης για το συγκεκριμένο ματς.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε το κοινό:

«Έπειτα από την εξάντληση των εισιτηρίων στη θύρα 7, για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/10 – 20.00), βγαίνουν στην διάθεση των φιλάθλων μας τα υπόλοιπα εισιτήρια του πετάλου στο γήπεδο των Σερρών.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην θύρα 1, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0