Football Talk

Κλείνει το ΟΑΚΑ για έργα αποκατάστασης-Επιστρέφει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Κλείνει το ΟΑΚΑ για έργα αποκατάστασης-Επιστρέφει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!
Διαγωνισμός για έργα αποκατάστασης στο ΟΑΚΑ που αν προχωρήσουν στέλνουν τον Παναθηναϊκό ξανά πίσω στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σύμφωνα με δημοσίευμα το ΟΑΚΑ θα χρειαστεί να κλείσει το ερχόμενο καλοκαίρι «με την ειδική μονάδα ωρίμανσης έργων (PPF) να χτενίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του διεθνούς διαγωνισμού για τη μελέτη και την κατασκευή των στεγάστρων Καλατράβα».

Όπως αναφέρει το «ΒΗΜΑ» το «PPF που διοικείται από τον εντεταλμένο σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτη Σταμπουλίδη είναι έτοιμο να προκηρύξει τον διεθνή διαγωνισμό ύψους 65 εκατ. ευρώ για τη μελέτη και την κατασκευή που αφορά στην αποκατάσταση της στατικής επάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.»

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και όλα πάνε με βάση το χρονοδιάγραμμα, τότε το έργο θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2025. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αφήσει το ΟΑΚΑ και να επιστρέψει στη Λεωφόρο με το Ολυμπιακό Στάδιο να μένει κλειστό το 2026 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0