Football Talk

Απάντηση Σαββίδη σε Ηλιόπουλο: «Ας ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του!»

Απάντηση Σαββίδη σε Ηλιόπουλο: «Ας ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του!»
Νέο επεισόδιο στην κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να παίρνει θέση στα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος.
Στην καθιερωμένη σύσκεψη του ΠΑΟΚ μετά από κάθε αγώνα της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», τι προκάλεσε την ένταση και για τα όσα ακολούθησαν.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά δεν έκρυψε την στεναχώρια του για όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησε να ετοιμαστεί καταγγελία προς τον Υπουργό προστασίας του πολίτη με αφορμή τα περιστατικά τα οποία σημειώθηκαν χθες στην OPAP Αρένα με στελέχη της ομάδας και της Αστυνομίας.

Παράλληλα, ζήτησε να στηριχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την στοχοποίησή του και τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τονίζοντας πως «την συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

Ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε και στην τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου αναφέροντας: χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του «Είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή» για να συμπληρώσει περί προσφυγιάς:

«Βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0