Football Talk

Η Μονπελιέ απέλυσε τον προπονητή της ζωντανά στην τηλεόραση!

Η Μονπελιέ απέλυσε τον προπονητή της ζωντανά στην τηλεόραση!
Η ντροπιαστική εντός έδρας ήττα της Μονπελιέ με 5-0 από την Μαρσέιγ οδήγησε τον πρόεδρο του συλλόγου να ανακοινώσει ζωντανά στην τηλεόραση την απόλυση του προπονητή, Ντερ Ζακαριάν!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μονπελιέ αποτελεί ο Μισέλ Ντερ Ζακαριάν πληρώνοντας το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας στην Ligue 1. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής η Μονπελιέ γνώρισε την εντός έδρας συντριβή από την Μαρσέιγ με 5-0 με τον πρόεδρο του συλλόγου, Λοράν Νικολέν, να ανακοινώνει την απόλυσή του ζωντανά στην τηλεόραση, πριν καν βγει επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο!

«Να σας ενημερώσω ότι τερματίσαμε τη συνεργασία μ ας με τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν. Ένιωσα υποχρεωμένος να το κάνω μετά από την εικόνα μας. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα. Η ήττα με 5-0 στην έδρα μας είναι ντροπιαστική, το είπα και στους παίκτες ότι αυτοί έδιωξαν τον προπονητή. Δεν μπορούσαμε όμως να αλλάξουμε 25 παίκτες. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Ελπίζω να μην κάνω λάθος και περιμένω ένα άλλο πρόσωπο στη συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικολέν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0