Football Talk

«Η συνήθεια που έγινε… λατρεία»: Η Ίντερ το έκανε ξανά, μέσα στο «Ολύμπικο», και είναι δεύτερη! (video)

«Η συνήθεια που έγινε… λατρεία»: Η Ίντερ το έκανε ξανά, μέσα στο «Ολύμπικο», και είναι δεύτερη! (video)

Επαγγελματική νίκη για την Ίντερ επί της Ρόμα (1-0) στο «Ολύμπικο» για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Οι «νερατζούρι», παρά τις ατυχίες τους πήρα τους τρεις βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Ναπόλι.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Ίντερ στο ντέρμπι με τη Ρόμα (1-0) στην πρωτεύουσα, για την όγδοη αγωνιστική της Serie A. Με σκόρερ τον αρχηγό, Λαουτάρο Μαρτίνες, και παρά τις αναγκαστικές αλλαγές από νωρίς στην αναμέτρηση, οι πρωταθλητές Ιταλίας δηλώνουν έτοιμοι για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (27/10).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Ίντερ και τον Τουράμ να βρίσκεται σε θέση βολής για να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό. Ο Σβιλάρ απέκρουσε εντυπωσιακά, λέγοντας «όχι» στον Γάλλο επιθετικό, ενώ λίγο αργότερα ο Μικιταριάν βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των «τζιαλορόσι», έπειτα από ένα δυνατό σουτ του Αρμένιου.

Η ατυχία χτύπησε τους «νερατζούρι» που έχασαν από νωρίς τους Τσαλχάνογλου και Ατσέρμπι από τραυματισμούς. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι άλλαξε γρήγορα τα πλάνα του μετά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Η Ρόμα ανέβασε ρυθμούς και ο Ντιμπάλα, εκμεταλλευόμενος τον «φρέσκο» Ντε Φράι, προσπέρασε τον Ολλανδό σε μια προσπάθεια να σκοράρει, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι με το 0-0, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, μέχρι και τη συμπλήρωση μιας ώρας στο «Ολίμπικο», όταν η Ίντερ βγήκε στην αντεπίθεση και με σέντρα του Φρατέζι ο Λαουτάρο, με μια επαφή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του Γιούριτς, «ξύπνησε» τους γηπεδούχους που απείλησαν επανειλημμένα την άμυνα των Μιλανέζων. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και η κεφαλιά του Ντόβμπικ στο 70ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, που πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Όσο πλησίαζε η λήξη του ντέρμπι, οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και φαινόταν ότι θα μεγάλωναν τη διαφορά. Ο Ντιμάρκο κάνει μια ψηλή σέντρα και βρίσκει τον Τουράμ και να βγαίνει τετ α τετ με τον Σβιλάρ, με τον Σέρβο να νικά τον Γάλλο φορ.

Στην τελευταία της ευκαιρία ο Σουλέ προσπάθησε με ένα σουτ να σώσει κάτι από τη βραδιά, ο Ζόμερ όμως ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα για τη λήξη.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ιβάν Γιούριτς): Σβιλάρ, Ανχελίνο (Χερμόσο 79΄), Εντικά, Μαντσίνι, Ζαλέφσκι (Μπαλντάνζι 73΄), Κριστάντε (Λεφί 79΄), Κονέ (Πισίλι 63΄), Τσέλικ, Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα (Σουλέ 79΄), Ντόβμπικ

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι (Ντε Φράι 27΄), Μπαστόνι (Μπίσεκ 72΄), Νταρμιάν (Ντούμφρις 72΄), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (Φρατέζι 12΄), Μικιταριάν, Ντιμάρκο, Τουράμ, Μαρτίνες (Κορέα 72΄)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0