Football Talk

Είναι αλήθεια, ο Άρης τώρα είναι πρώτος: Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, αποθέωση στο «Βικελίδης»!

Είναι αλήθεια, ο Άρης τώρα είναι πρώτος: Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, αποθέωση στο «Βικελίδης»!

Τι κόσμος, τι ατμόσφαιρα, τι γήπεδο, τι ομάδα! Τρομερός Άρης, επικράτησε με 2-0 της Athens Kallithea και τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League!

Ήξερε πως πρέπει να κερδίσει. Γνώριζε πως ήταν επιτακτική ανάγκη η επικράτησή του. Υποδεχόταν την Athens Kallithea, είχε στο μυαλό του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και είχε πληροφορηθεί πως αν το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι «ευνοϊκό» για αυτόν, μπορεί να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Και ο Άρης τα κατάφερε. Όσο δύσκολο και αν ήταν, όσο και αν «ζορίστηκε» απέναντι σε μία πολυπρόσωπη άμυνα όπως αυτή της ομάδας του Ντονάτι, που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 34ο λεπτό.

Ο Πασαλίδης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες από το 34’, η Καλλιθέα είχε δεχθεί τέσσερις κίτρινες, πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Έμοιαζε… απίθανο να αντέξει και πράγματι, δεν τα κατάφερε. Ο Μπαραγκάν με αυτογκόλ έκανε το 1-0 και ο Μολό στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ανέβηκε στους 17 βαθμούς ο Άρης πλέον, αναμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, είναι πρώτος τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τέσσερις διαδοχικές νίκες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0