Football Talk

Γκάβι, η μεγάλη επιστροφή: Ξανά σε αποστολή έναν χρόνο μετά!

Γκάβι, η μεγάλη επιστροφή: Ξανά σε αποστολή έναν χρόνο μετά!
Έμεινε αναγκαστικά σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο στην αφάνεια, δούλεψε, πόνεσε, ωρίμασε και επιστρέφει για να δικαιωθεί. Ο Γκάβι βρίσκεται ξανά σε «μπλαουγκράνα» αποστολή και θέλει να πάρει την… εξέλιξη του πίσω.

Ένας ουσιαστικά χρόνος, 19 Νοεμβρίου 2023 – 20 Οκτωβρίου 2024. Για την ακρίβεια 11 ολόκληρους μήνες διήρκησε – όπως άλλωστε αναμενόταν – η απουσία του 20χρονου χαφ από τις επίσημες υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας.

Η ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στο νικηφόρο ματς προκριματικών της διοργάνωσης με τη Γεωργία (19/11/23, 3-1), προήλθε μετά από προσπάθεια ενός κοντρόλ με τον ώμο στο 23ο λεπτό, καθώς το σώμα του «γυρίσε» και το πόδι του «κόλλησε» στο χορτάρι. 

Η αναγκαστική απουσία τού στέρησε την εξέλιξη της περσινής χρονιάς, συμπεριλαμβανομένου, όπως αποδείχθηκε, και ενός ευρωπαϊκού τίτλου στα γήπεδα της Γερμανίας. 


Πλέον, φαίνεται πως τα δύσκολα πέρασαν για το νεαρό μέσο, ο οποίος, μετά από όλο αυτό το διάστημα, συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του αποψινού εντός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη (20/10, 22:00) και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επιστροφή του μ' ένα βίντεο στο X. 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0