Football Talk

Στο εκπληκτικό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης την «έπιασε» στη La Liga!

Στο εκπληκτικό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης την «έπιασε» στη La Liga!

Ήρεμα, σταδιακά και αθόρυβα μέχρι τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη επί της Θέλτα (2-1) έφτασε την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στη δέκατη αγωνιστική της La Liga. Oι Μαδριλένοι προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν και στο τέλος πήραν τους τρεις βαθμούς που τους φέρνουν προσωρινά δίπλα στην «αιώνια» αντίπαλο με 24 βαθμούς και ένα ματς παραπάνω.

Πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά στο «Μπαλαΐδος», η Θέλτα απείλησε με το Σβέντμπεργκ, που σε αντεπίθεση βγήκε τετ α τετ με τον Κουρτουά, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση, με τον Βαλβέρδε, που δοκίμασε ένα δυνατό σουτ στο όριο της περιοχής. Ο Γκουάιτα πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του. Ο Εμπαπέ ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πετύχει ένα υπέροχο γκολ για το 1-0, έπειτα από λάθος στην άμυνα, με βολίδα στην πάνω αριστερή γωνία. Αυτή τη φορά ο Ισπανός γκολκίπερ δε μπορούσε να αποκρούσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Βασίλισσα» έδειξε τις προθέσεις της, αυτή τη φορά με την τρομερή ενέργεια του Μπέλιγχαμ, που πάτησε στην περιοχή με προσποιήσεις και δοκίμασε ένα διαγώνιο σουτ, που κατέληξε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση, με τον Σβέντμπεργκ που εκμεταλλεύτηκε άλλο ένα λάθος στην άμυνα των Μαδριλένων και ολομόναχος, νίκησε τον Κουρτουά και έκανε το 1-1. Στη μία ώρα παιχνιδιού, η Θέλτα μπορούσε να πετύχει την ανατροπή, ο Ιγκλέσιας όμως δε μπόρεσε να στείλει στα δίχτυα. Αμέσως μετά, ο Εμπαπέ απάντησε με σουτ και ο Μανκίγιο του αρνήθηκε το δεύτερο γκολ. Τη λύση έδωσε ο Βινίσιους, όταν από κάθετη του Μόντριτς βγήκε τετ α τετ και έκανε το 2-1, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη Ρεάλ. Δύο φορές θα μπορούσε να ισοφαρίσει η γηπεδούχος με τον Δουβίκα να βγαίνει στην αντεπίθεση και τετ α τετ με τον Κουρτουά. Το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.


Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Θέλτα (Κλαούντιο Χιράλντεθ): Γκουάιτα, Αλόνσο, Στάρφελτ, Μανκίγιο (Ροντρίγκες 72΄), Μιγκέθα, Σοτέλο, Μπελτράν (Ροντρίγκες Ντ. 87΄), Άλβαρεζ, Μπάμπα (Ντουράν 79΄), Σβέντμπεργκ (Γκονζάλες 72΄), Ιγκλέσιας (Δουβίκας 79΄)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλος Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεζ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Γκαρθία (Μεντί 70΄), Βαλβέλερδε (Μόντριτς 63΄), Τσουαμενί, Καμαβινγκά (Ροντρίγκο 63΄), Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Εμπαπέ (Σεμπάγιος 82΄)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0