Football Talk

Λύτρωση για τη Γιουβέντους, λύγισε στο τέλος η Λάτσιο!

Λύτρωση για τη Γιουβέντους, λύγισε στο τέλος η Λάτσιο!

Ό,τι κι αν δοκίμασε δεν ήταν αρκετό για τη Γιουβέντους που ζορίστηκε αλλά λυτρώθηκε στο τέλος και πήρε τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο (1-0) για την όγδοη αγωνιστική της Serie A.  Η ομάδα του Τιάγκο Μότα αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ένα «λατσιάλι». Το αυτογκόλ του Γίλα δίνει τους τρεις βαθμούς στη «Γηραιά Κυρία».

Η Γιουβέντους θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και να πανηγυρίζει από νωρίς μια εύκολη νίκη. Η Λάτσιο άντεξε να για 84 λεπτά, όμως το τέλος τη βρήκε να παρηγορεί τον Γίλα που η εξαιρετική του εμφάνιση «αμαυρώθηκε» από την άτυχη στιγμή που το πόδι του έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του. Έτσι, οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται πλέον σε ισοβαθμία με τη Νάπολι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 16 βαθμούς και έναν αγώνα παραπάνω.



Οι ισορροπίες άλλαξαν γρήγορα στο Τορίνο, όταν το φάουλ του Ρομανιόλι έστειλε τον διαιτητή στον VAR. Η απόφασή του ήταν κόκκινη κάρτα και έτσι από το 24ο λεπτό, η Λάτσιο έμεινε με 10 παίκτες, μέσα στο «Αλιάνζ». Η Γιουβέντους δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή που είχε για μισό ημίχρονο. Με εξαίρεση ένα σουτ του Βλάχοβιτς, από εκτέλεση φάουλ, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Ο Σέρβος απείλησε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Προβεντέλ, ενώ ο λίγο αργότερα ο Ντούγκας Λουίς πήρε μια κεφαλιά από σέντρα του Γουεά, που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η «λευκή» ισοπαλία θα κρατήσει μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης, στο 84ο λεπτό, ο Γίλα σε μια προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα από μια σέντρα, τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-0 σε βάρος της ομάδας του.

 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Ντι Γκρεγκόριο, Καμπάλ, Καλουλού, Γκάτι (Ντανίλο 72΄), Σαβόνα (Γουέα 54΄), Τουράμ (Άντζιτς 72΄), Λοκατέλι (Φαγκιόλι 54΄), Γιλντίζ, Ντούγκλας Λουίς, Καμπιάσο, Βλάχοβιτς

Λάτσιο (Μάρκο Μπαρόνι): Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Ζιλά, Ρομανιόλι, Ταβάρες (Πελεγκρίνι 78΄), Ροβέλα, Γκιεντουζί (Βεκίνο 67΄), Ίσακσεν (Πέδρο 67΄), Ντία (Πατρίσιο 27΄), Τζακάνι (Καστροβίλι 67΄), Καστελάνος



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0