Football Talk

«Αφήστε τον να ονειρεύεται»: Ο Παναιτωλικός είναι 2ος, πέρασε και από το Περιστέρι - Απίθανη ισοβαθμία στη Stoiximan Super League!

«Αφήστε τον να ονειρεύεται»: Ο Παναιτωλικός είναι 2ος, πέρασε και από το Περιστέρι - Απίθανη ισοβαθμία στη Stoiximan Super League!

Ο Παναιτωλικός πέρασε από το Περιστέρι και πήρε τους τρεις βαθμούς, με νίκη 2-0 από τον Ατρόμητο, που αδίκησε τον εαυτό του, στην όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πλέον, οι Αγρινιώτες ισοβαθμούν και κυνηγούν την κορυφή με Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, σε ένα πρωτάθλημα που δε σταματά να μας εκπλήσσει.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα και με εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του Ατρομήτου, βρίσκεται προσωρινά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 14 βαθμούς και έναν αγώνα παραπάνω. Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, είναι 9οι με οκτώ βαθμούς, δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Τι συνέβη στο ματς στο Περιστέρι;

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και δημιούργησαν ευκαιρίες από το πρώτο κιόλας λεπτό με τον Μπάκου να βγαίνει τετ α τετ και τον Τσάβες να τον σταματά, ενώ μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες στο πεντάλεπτο έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από την εστία. Ένα φάουλ του Ισπανού, οδήγησε στο γκολ για τους φιλοξενούμενους, έπειτα από λάθος εκτίμηση του Σταυρόπουλου, που έστειλε στη δική του εστία για το 1-0. Ο Λιάβα δίνει στον Μαυρία κι αυτός με γύρισμα βρίσκει πάνω στον αμυντικό του Περιστερίου, που δε μπορεί να αποφύγει το αυτογκόλ. Ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Ουάρντα στο 33ο λεπτό. Ο Τσάβες έσωσε και πάλι. Ο Μπουζούκης φρόντισε με ένα δυνατό σουτ με φάλτσο έξω από την περιοχή να μεγαλώσει τη διαφορά για την ομάδα του (2-0), με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι και μετά τα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί ήταν πιο αργοί, με τον Παναιτωλικό να μην προσπαθεί να σκοράρει αλλά να διατηρεί το προβάδισμά του και τον Ατρόμητο να έχει την πρώτη καλή του στιγμή με τον Γιουμπιτάνα στο 59΄και ένα σουτ που κατέληξε σε άουτ. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν ένα τέρμα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε την κατοχή, όχι όμως και τη λύση στην επίθεση. Η αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού δεν επέτρεψε σε καμία κίνηση του αντιπάλου να περάσει και να απειλήσει, ενώ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά ένα απευθείας σουτ του Λιάβα από στημένη φάση, που αμέσως μετά βρήκε το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τη μπάλα να μη φεύγει από την περιοχή και έπειτα από διπλή προσπάθεια να καταλήγει σε κόρνερ. Η κακή έξοδος του Τσάβες, ανησύχησε το σύνολο του Γιάννη Πετράκη, αλλά στάθηκε τυχερός με την άμυνα να απομακρύνει.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Μανσούρ, Σταυρόπουλος (Βρακάς 66΄), Αθανασίου (Γιουμπιτάν 46΄), Κίνι, Γκονζάλες (Καλοσκάμης 73΄), Ουεντραόγκο, Μπάκου (Μίχορλ 66΄), Τσιγκάρας (Μουντές 46΄), Ουάρντα, Φαν Φερτ

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (Μπακάκης 83΄), Σιελής, Παντελάκης, Στάιτς, Τορεχόν, Μπουζούκης (Λούις 75΄), Πέρεθ (Λαγιούντ 83΄), Λιάβας, Ντίαζ (Ρόα 65΄), Λομονάκο (Μάντεβατς 75΄)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0