Football Talk

Μπάλντοκ: Έγινε.. σημαία από τη Σέφιλντ στον αγώνα με τη Λιντς! (video)

Μπάλντοκ: Έγινε.. σημαία από τη Σέφιλντ στον αγώνα με τη Λιντς! (video)
Το αστέρι του έγινε... σημαία! Ο αδικοχαμένος «Starman» έγινε σημαία από τους οπαδούς της αγαπημένης του Σέφιλντ, οι οποίοι την παρουσίασαν στο «Έλαντ Ρόουντ» και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιντς για τη δέκατη αγωνιστική μέρα της Championship. 

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είναι πια εδώ διά της φυσικής του παρουσίας, όμως οι συνεχόμενες τιμές που λαμβάνει η μνήμη του στις δύο πατρίδες του όλες αυτές τις μέρες, αποδεικνύουν πικρά το μεγάλο κενό που αφήνει, συνδυαστικά, βέβαια, και εξ' αιτίας του αδόκητου χαμού του.

Μετά τις ψυχολογικές υπερβάσεις των διεθνών μας και τις δύο συνεχείς νίκες τους αφιερωμένες σ’ εκείνον, εναντίον της Αγγλίας στο ιστορικό διπλό του «Γουέμπλεϊ» (10/10, 2-1 ) και της Ιρλανδίας στο γεμάτο Καραϊσκάκη (13/10, 2-0), σειρά παίρνουν οι Άγγλοι φίλαθλοι και δη αυτοί της μεγάλης του αγάπης, της Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ

Στο σημερινό (18/10) εντός έδρας αγώνα με τη Λιντς για τη δέκατη αγωνιστική της Championship, εμφανίστηκαν με σημαία το πρόσωπο του 31χρονου, στην οποία συμπυκνωνόταν μερικοί από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του: οι χρονολογίες γέννησης και θανάτου του (1993-2024), τα σήματα του αγγλικού συλλόγου και της Εθνικής ομάδας μας και το παρατσούκλι του, «Starman». Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η νεκρική σιγή του ενός λεπτού πριν από τη σέντρα. 


Η μνήμη του πρώην της ποδοσφαιριστή θα τιμηθεί ξανά, αυτή τη φορά το επόμενο Σάββατο (26/10) στο «Μπράμαλ Λέιν», στο ποδοσφαιρικό «σπίτι» του Τζορτζ, εναντίον της Στόουκ για την 11η αγωνιστική.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0