Football Talk

«Η αναμέτρηση με τη Βολιβία, ήταν απλά αφορμή να σπάσει κι’ άλλα ρεκόρ»: Δείτε τα στατιστικά του Λιονέλ Μέσι!

«Η αναμέτρηση με τη Βολιβία, ήταν απλά αφορμή να σπάσει κι’ άλλα ρεκόρ»: Δείτε τα στατιστικά του Λιονέλ Μέσι!

Ο συγκλονιστικός Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ξανά στην αναμέτρηση με την Βολιβία. Χατ τρικ, ασίστ και νέα ρεκόρ πραγματοποίησε ο Αργεντινός σούπερ σταρ με την φανέλα της «Αλμπισελέστε»!

Ο «GΟΑΤ» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, «έσπασε» ξανά τα «κοντέρ» με την εθνική Αργεντινής στην αναμέτρηση με τη Βολιβία. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στην εξάρα της «Αλμπισελέστε», πετυχαίνοντας χατ τρικ, αλλά και δύο ασίστ.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό το κατόρθωμα του Αργεντινού, αφού κατάφερε ξανά να «σπάσει» άλλο ένα ρεκόρ. Ο Μέσι πέτυχε το 58ο  χατ τρικ στη καριέρα του. Επίσης, με την εθνική του ομάδα πέρασε τα 110 γκολ (πλέον έχει 112).

 

Ο Αργεντινός σπεσιαλίστας συμμετείχε σε πέντε από τα έξι γκολ της ομάδας του, είχε τέσσερα σουτ στο στόχο, ισάριθμες ακριβείς μακρινές μπαλιές και πάσες - «κλειδιά», 2/2 επιτυχημένες ντρίμπλες και 8/8 κερδισμένες μονομαχίες εδάφους.

Η φορμαρισμένη Αργεντινή και η παράδοση απέναντι στη Βολιβία ευνοούσε για νέα ρεκόρ!

Η Αργεντινή έχει κερδίσει τις οκτώ από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, σαν «φιλοξενούμενοι» μέχρι στιγμής είχαν χάσει 10, από τις 11 φορές σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Επίσης, η Βολιβία σκόραρε στα τελευταία 6 παιχνίδια τις λιγότερο από 3,5 γκολ.

Η συγκεκριμένη ανάλυση έδειχνε ξεκάθαρα φαβορί την Αργεντινή, του Λιονέλ Μέσι

Στην κατάταξη των all-time top scorers πρωταγωνιστεί ο Ρονάλντο με 133 γκολ και από πίσω του ο Αργεντινός με 112.

Σπύρος Γραμμένος 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0