Football Talk

Δίπλα στην παλαίμαχη παίκτρια της Φούλαμ ο Σίλβα: Κατήγγειλε τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας για σεξουαλική επίθεση!

Δίπλα στην παλαίμαχη παίκτρια της Φούλαμ ο Σίλβα: Κατήγγειλε τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας για σεξουαλική επίθεση!

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, εξέφρασε δημόσια τη στήριξη του στη Ρόνι Γκίμπονς, η οποία πρόσφατα κατήγγειλε τον πρώην ιδιοκτήτη του συλλόγου για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της.

Πρόσφατα ο Μάρκο Σίλβα συμπεριλήφθηκε στη λίστα του FourFourTwo με τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ωστόσο έδειξε το καλό του πρόσωπο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η Φούλαμ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου μετά τις καταγγελίες της παλαίμαχης αρχηγού της ομάδας γυναικών, Ρόνι Γκίμπονς.  

Η 44χρονη δήλωσε ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ (ο οποίος πέθανε το 2023), της επιτέθηκε σεξουαλικά, δύο φορές, «φιλώντας την και πιάνοντας το κορμί της παρά τη θέληση της».

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, τώρα στη Φούλαμ, δεν δίστασε να προσφέρει δημόσια τη στήριξη του στη Γκίμπονς.

«Αν με ρωτάτε, πρώτα αισθάνομαι ως άνθρωπος και μετά φυσικά ως προπονητής. Είναι λυπηρό, πραγματικά λυπηρό για μένα και νομίζω για όλους το να ακούμε για τέτοια περιστατικά. Ως σύλλογος, όλη μας η ενσυναίσθηση είναι μαζί της. Είμαστε κατά τέτοιων πραγμάτων, αυτών των επιθέσεων. Ξεκάθαρα. Τώρα πρέπει να ερευνήσουν κάτι παραπάνω για το τι έχει συμβεί. Μας θλίβουν τέτοια περιστατικά», είπε ο Μάρκο Σίλβα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0