Football Talk

Ο Πέρεθ ζητά να μείνει στον Παναθηναϊκό: Δηλώσεις… αρχηγού, ενώ έχει πρόταση από την Ισπανία!

Ο Πέρεθ ζητά να μείνει στον Παναθηναϊκό: Δηλώσεις… αρχηγού, ενώ έχει πρόταση από την Ισπανία!

Για όλους και για όλα μίλησε στη συνέντευξη που έδωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος επισήμανε πόσο καλά πέρασε στον Παναθηναϊκό και πόσο πολύ θα ήθελε μία δεύτερη ευκαιρία!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ σε ισπανικό Μέσο, ζητώντας μία ευκαιρία για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε και στον Τζορτζ Μπάλντοκ και ξεκαθάρισε πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση, όταν μαθεύτηκε η τραγική αυτή είδηση…

Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν επικεντρωμένη στην κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, έπειτα απ’ την τραγωδία που χτύπησε το κλαμπ και το ελληνικό ποδόσφαιρο το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου, μετά την είδηση του θανάτου του Μπάλντοκ.

«Ήταν πολύ τραγικά νέα για εμάς. Ο Τζορτζ ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια, ένας φανταστικός άνθρωπος, προπονούταν σκληρά και αγωνιζόταν πολύ καλά. Ήταν πολύ σκληρό και ξαφνικό. Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, μπορείς να περιμένεις μια τέτοια κλήση, μία τέτοια είδηση ανά πάσα στιγμή.

Αλλά με αυτόν τον τρόπο, τόσο απότομο, ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για εμάς...», τόνισε αρχικά ο 35χρονος μέσος και συμπλήρωσε για τη δική του εμπειρία στον σύλλογο και την Ελλάδα:

«Είναι η τέταρτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό. Όταν έφτασα, κατακτήσαμε το κύπελλο, την επόμενη σεζόν παίξαμε το Conference League και μετά το Europa League.

Τον δεύτερο χρόνο έγινα δεύτερος αρχηγός. Στην αρχή δεν ήξερα πώς να μιλήσω αγγλικά και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Γι' αυτό δεν ένιωθα άνετα, αλλά αργότερα βελτιώθηκα και αποδέχτηκα την πρόκληση. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά, αφού όταν ήρθε ο (προπονητής) Ντιέγκο Αλόνσο, μου είπε ότι δεν θα βασιζόταν σε μένα.

Όταν έκλεισε το μεταγραφικό «παράθυρο», αποφάσισαν να με απομακρύνουν απ’ την ομάδα και προπονούμαι μόνος. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...

Η επιθυμία μου είναι να μείνω (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) και να έχω ξανά μια ευκαιρία γιατί η τελευταία, ήταν μια πολύ... άτυπη χρονιά για μένα. Πριν από τρεις μήνες ήμουν αρχηγός κι από τη μια μέρα στην άλλη η κατάσταση άλλαξε εντελώς. Έχει προκύψει κάτι από την Ισπανία για να επιστρέψω τον Ιανουάριο. Αν δεν αλλάξει η κατάστασή μου εδώ, θα ψάξω να βρω διέξοδο...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0