Football Talk

Επιτυχημένη «συνταγή» με άρωμα Λονδίνου για τον Τούχελ, οι πρώτες του αποφάσεις για τον πάγκο της Αγγλίας!

Επιτυχημένη «συνταγή» με άρωμα Λονδίνου για τον Τούχελ, οι πρώτες του αποφάσεις για τον πάγκο της Αγγλίας!

Ο Τόμας Τούχελ ήρθε στην Αγγλία και φέρνει μαζί του και την… Τσέλσι! Οι πρώτες αποφάσεις του θυμίζουν Λονδίνο και μία επιτυχημένη «συνταγή» που θέλει να εφαρμόσει και στα «τρία Λιοντάρια»!

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί τον νέο προπονητή της εθνικής Αγγλίας, σε μία κίνηση που προκάλεσε πολύ μεγάλη συζήτηση στο «Νησί». Παρά τις αντιδράσεις, ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να παίρνει τις πρώτες του αποφάσεις, με τους πρώην συνεργάτες του στη Τσέλσι, Τζέιμς Μέλμπουρν και Ενρίκε Ιλάριο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του για τη στελέχωση των «λιονταριών»

Ο Γερμανός σκοπεύει να στρατολογήσει τον Τζέιμς Μέλμπουρν, αναλυτή απόδοσης της Τσέλσι και πρώην συνεργάτη του, με τον οποίον κατέκτησαν μαζί το Champions League το 2021. Ένα άλλο όνομα φαίνεται να είναι αυτό του Ενρίκε Ιλάριο, προπονητή τερματοφυλάκων και πρώην τερματοφύλακα της Τσέλσι.

Ο Τούχελ λοιπόν φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει ψηλά την Αγγλία, έχοντας στο πλευρό του έμπιστους συνεργάτες. Ο ίδιος φαίνεται να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις καθώς μαζί τους κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του μέχρι και σήμερα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0