Football Talk

Ο Έντσο Ντίας, το Μπόκα – Ρίβερ και η… ανταλλαγή με την ΑΕΚ – Έγινε πρώτο θέμα η Ελλάδα στην Αργεντινή! (video)

Ο Έντσο Ντίας, το Μπόκα – Ρίβερ και η… ανταλλαγή με την ΑΕΚ – Έγινε πρώτο θέμα η Ελλάδα στην Αργεντινή! (video)

Μία είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικά λεπτά, με τη Ρίβερ να φημολογείται πως έχει δώσει το «ΟΚ» για να μετακινηθεί ο Έντσο Ντίας στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα!

Και ξαφνικά, Έντσο Ντίας για την ΑΕΚ… Αυτό γράφουν στην Αργεντινή, επισημαίνοντας πως η ελληνική ομάδα έχει πάρει το «ΟΚ» στον Ματίας Αλμέιδα και οι επικείμενες διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο!

Αναλυτικότερα, στην Αργεντινή, οπαδική ιστοσελίδα της Ρίβερ Πλέιτ και συγκεκριμένα η «soydelmillo.com», επαναφέρει το θέμα του 28χρονου αριστερού μπακ για την «Ένωση»!

Επισημαίνει, δε, πως «αυτό θα γίνει με δανεισμό χαμηλής χρέωσης και οψιόν αγοράς» και υπογραμμίζει ότι «ο Γκαγιάρδο (σ.σ. προπονητής Ρίβερ) «θα μπορούσε να έρθει σε συμφωνία με τον Αλμέιδα για να πάρει η ΑΕΚ έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιεί».

Μιλάμε και για… ανταλλαγή λοιπόν, αλλά ας σταθούμε στον Έντσο Ντίας. Στον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο σκόραρε σε Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ και γινόταν ο ήρωας των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, εκτός έδρας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0