Football Talk

Φώναζε «άμα το… τρώγαμε;;;»: Ο Πανιώνιος είναι πρώτος, γιατί ο σέντερ φορ της ΑΕΚ Β’ επέλεξε να χάσει ένα παιχνίδι! (video)

Φώναζε «άμα το… τρώγαμε;;;»: Ο Πανιώνιος είναι πρώτος, γιατί ο σέντερ φορ της ΑΕΚ Β’ επέλεξε να χάσει ένα παιχνίδι! (video)

Πρώτα η ομάδα, μετά ο ίδιος… Αυτό επέλεξε ο νεαρός Θεοδωρίδης της ΑΕΚ Β’ και δικαιώθηκε τόσο για την επιλογή του, όσο και την ατάκα του προς τον πάγκο της «Ένωσης»!

Μπορεί η Μαύρη Θύελλα να έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, ούσα αήττητη με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερις αγωνιστικές στη Super League 2, όμως δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Καλαμάτα μετρά οκτώ βαθμούς μετά από τέσσερα 90άλεπτα και αισθάνεται πως θα μπορούσε να έχει κερδίσει την ΑΕΚ Β’, και να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Πανιώνιο και την Κηφισιά.

Δεν της το επέτρεψε όμως, ο Θεοδωρίδης. Ο νεαρός σέντερ φορ της ΑΕΚ, ο οποίος θυσίασε τον εαυτό του στον απόλυτο βαθμό!

Γύρισε να καλύψει τους συμπαίκτες του σε μία αντεπίθεση, δέχθηκε συνειδητά μία δεύτερη, κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων του φώναξαν για την επιλογή του, όμως ο νεαρός είχε την απάντηση…

«Άμα το… τρώγαμε;;;». Αυτό απάντησε στον πάγκο της ΑΕΚ Β’ και το 2-2 πράγματι, διατηρήθηκε μέχρι τέλους… Αυτό κρατά τον Πανιώνιο στην κορυφή, στην ισοβαθμία και την Καλαμάτα στο -2 από αυτήν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0