Football Talk

Στην Λίβερπουλ καταλαβαίνουν πως ο Άρνολντ δεν θα ανανεώσει

Στην Λίβερπουλ καταλαβαίνουν πως ο Άρνολντ δεν θα ανανεώσει
Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ δύσκολα θα ανανεώσει με την Λίβερπουλ και σύμφωνα με τους Ισπανούς στο «Άνφιλντ» ετοιμάζουν τα πλάνα τους χωρίς τον διεθνή Άγγλο.

Το συμβόλαιο του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ με την Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και τα σενάρια θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει βασικό στόχο τον Άγγλο διεθνή άσο.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν τον άνθρωπο που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι τον Άρνολντ εάν ο Άγγλος αποφασίσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Marca» στο πρωτοσέλιδό της στην Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να αποδέχονται πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα φύγει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πλέον, περιμένουμε να δούμε αν τελικά οι «κόκκινοι» θα κάνουν ρελάνς και θα πείσουν τον Άρνολντ να παραμείνει στο «Άνφιλντ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0