Football Talk

Γιατί η Νόα, που απέκλεισε την ΑΕΚ, «έγραψε» ιστορία στην Αρμενία; Ένα ματς – απόλυτο ρεκόρ!

Γιατί η Νόα, που απέκλεισε την ΑΕΚ, «έγραψε» ιστορία στην Αρμενία; Ένα ματς – απόλυτο ρεκόρ!

Η Νόα γίνεται viral ξανά! Ακόμη και αν πέρασαν μήνες, από την τελευταία φορά που την ακούσαμε στην Ελλάδα, λόγω της πρόκρισης επί της ΑΕΚ. Σπουδαία νίκη, επικράτηση – ρεκόρ, ανεβαίνει στην 6η θέση της βαθμολογίας στην Αρμενία!

Μπορεί η Νόα να ξεκινήσει την 11η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Αρμενίας, ούσα στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας, όμως η πρώτη της εκτός έδρας νίκη, σε επίπεδο  πρωταθλήματος, μετά τις 25 Αυγούστου, είναι γεγονός.

Και τι νίκη… Συνάντησε την Αλασκέρτ μακριά από το «σπίτι» της και επικράτησε με 6-0! Σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο μέρος, άλλες τόσες στο δεύτερο και είδε τον κορυφαίο σκόρερ της, τον Γκρεγκόριο, να σκοράρει και πάλι δύο φορές.

Με το σφύριγμα της λήξης, η ομάδα του Ρούι Μότα είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Γιατί; Διότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικράτησε εκτός έδρας με ένα τόσο μεγάλο σε έκταση σκορ.

Συνολικά δε, είναι η 3η μεγαλύτερη νίκη της, με το απόλυτο ρεκόρ να λαμβάνει χώρα προ εξαετίας, σε ματς πρωταθλήματος, κόντρα στην Erebuni Erewan!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0