Football Talk

«Το ίδιο θα συνέβαινε και στον Ολυμπιακό;» Δύο ματς ο Ζαχά με τη Λυών, ανέτοιμος, σκέψεις για… τιμωρία!

«Το ίδιο θα συνέβαινε και στον Ολυμπιακό;» Δύο ματς ο Ζαχά με τη Λυών, ανέτοιμος, σκέψεις για… τιμωρία!

O Γουίλφιρντ Ζάχα που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, φαίνεται να… έχει ήδη «θέματα» με τη Λυών! Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για τιμωρία στον παίκτη.

O Γουίλφριντ Ζάχα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα με τη Λυών.

Ο πρώην παίκτης της Κρίσταλ Πάλας, όπου είχε συμπεριληφθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε, συνεχίζει ως δανεικός την καριέρα του στη Γαλλία.

Ωστόσο, ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα, έχοντας πάρει μέρος μόνο σε δύο αναμετρήσεις, εκ των οποίων στον έναν ήταν βασικός στη Ligue 1.  

Ο Ζάχα από πλευράς του, στη γαλλική ομάδα έχει υψηλό ανταγωνισμό για την αρχική θέση του στην ενδεκάδα. Αν σκεφτεί άλλωστε κανείς, πως έχει για συμπαίκτες του τον Λακαζέτ, τον Μικαουτάτζε και τον Μπενράχμα, αντιλαμβάνεται τη δυσκολία.

Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προβλεπόμενη ποινή, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή του, κάτι τέτοιο δεν έχει ρεαλιστική βάση. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πιερ Σέιτζ στην «After Foot» για τον Ζαχά:

«Ο στόχος μας δεν είναι να του επιβληθούν τιμωρίες χωρίς λόγο. Ο στόχος είναι να κατανοήσει τι προσδοκούμε από αυτόν τον σύλλογο και του εξήγησα πως από όταν τον αποκτήσαμε, περιμένουμε να δούμε τον πραγματικό Γουιλφρίντ Ζάχα».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0