Football Talk

Έχει το Καλαμάτα – Παναχαϊκή φαβορί; Ο λόγος που ο Σούλης Παπαδόπουλος το έκανε πιο… ντέρμπι από ό,τι είναι!

Έχει το Καλαμάτα – Παναχαϊκή φαβορί; Ο λόγος που ο Σούλης Παπαδόπουλος το έκανε πιο… ντέρμπι από ό,τι είναι!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής. Μήπως αυτό όμως, θα έπρεπε να προβληματίσει και τη Μαύρη Θύελλα; Ίσως…

Είναι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Είναι άλλωστε, δύο ομάδες που έχουν και προηγούμενα. Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που απέκλεισε την Καλαμάτα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, με μία μεγάλη νίκη στην Πάτρα, στη διαδικασία της παράτασης.

Είναι δεδομένο πως εκείνο το 1-0 έχει «πεισμώσει» την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με το απόλυτο, αλλά είδε δύο ισοπαλίες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Έμεινε στο 1-1 με το Αιγάλεω, πήρε έναν βαθμό από το ματς με την ΑΕΚ Β’, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά στοχεύει αποκλειστικά στην άνοδο στη Stoiximan Super League. Και παρότι είναι αήττητη ακόμη στη σεζόν, σε επίπεδο πρωταθλήματος, μοναδικός της στόχος είναι να επιστρέψει στις νίκες!

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή, για έναν ακόμη λόγο, έγινε πιο… ντέρμπι από ό,τι ήταν. Γιατί; Διότι οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν προπονητή. Αποχώρησε ο Τάτσης, προσλήφθηκε και επέστρεψε επίσημα στην τεχνική τους ηγεσία ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρεμιέρες. Ο άνθρωπος που δεν έχει ηττηθεί στο πρώτο του παιχνίδι στην εκάστοτε ομάδα από το 2019, όταν και ήταν προπονητής του Διαγόρα.

Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Βόλου, τα Τρίκαλα, η Παναχαϊκή, η Ηλιούπολη και ο Ηρακλής. Καμία ήττα, τέσσερις νίκες, μία «λευκή» ισοπαλία και τέσσερα clean sheets! Εντυπωσιακό. Και τα clean sheets συνεχόμενα. Μπορεί λοιπόν η Καλαμάτα να «σπάσει» την παράδοση του Σούλη Παπαδόπουλου; Οψόμεθα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0