Football Talk

Το πρώτο μήνυμα του Τούχελ ως νέος τεχνικός της Αγγλίας: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι μας!»

Το πρώτο μήνυμα του Τούχελ ως νέος τεχνικός της Αγγλίας: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι μας!»
Ο Τόμας Τούχελ είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός της Αγγλίας και ο ίδιος έστειλε μάλιστα και το πρώτο μήνυμα ως προπονητής των «λιονταριών».
Δεν έχασε χρόνο ο Τόμας Τούχελ κι έστειλε ήδη το πρώτο μήνυμα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ΗΠΑ. Ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος θα αναλάβει κι επίσημα την Αγγλία από τον Ιανουάριο του 2025 μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τον στόχο που δεν είναι άλλος από το Μουντιάλ του 2026.

«Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Λίγο αγχωμένος είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Βρίσκομαι στο Γουέμπλεϊ, που αλλού; Και αυτός είναι ένας λόγος για να είμαι λίγο αγχωμένος και θεωρώ πως είναι κάτι καλό. Σας δίνω τον λόγο μου πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου. Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε αρχικά στο Μουντιάλ και στη συνέχεια να έχουμε ένα επιτυχημένο Μουντιάλ και να προσπαθήσουμε να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0