Football Talk

Με κάθε επισημότητα προπονητής της Αγγλίας ο Τούχελ! (photo)

Με κάθε επισημότητα προπονητής της Αγγλίας ο Τούχελ! (photo)

Ο Τόμας Τούχελ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας, με την FA να ανακοινώνει την πρόσληψη του Γερμανού και ξεκαθαρίζει πως θα πιάσει δουλειά από την 1η Ιανουαρίου 2025 με χρονικό ορίζοντα το Παγκόσιο Κύπελλο του 2026.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν πλήρως όσον αφορά στην αναζήτηση νέου προπονητή από πλευράς της εθνικής Αγγλίας και ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος προπονητής της. 

Τόσο οι Άγγλοι (Times) οσο και οι Γερμανοί (Sky Germany) είχαν αποκαλύψει από την Τρίτη πως, ο Τόμας Τούχελ είχε βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 18 μηνών με την Αγγλία για να πάρει τη σκυτάλη από τον Λι Κάρσλι, με την αγγλική FA να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (16/10) πως από την 1η Ιανουαρίου του 2025 θα έχει νέο προπονητή τον Γερμανό.

Ο χρονικός ορίζοντας τη συμφωνία φτάνει ως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με τον πριν τεχνικό των Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ να πιάνει δουλειά από τις αρχές Ιανουαρίου.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που μου δόθηκε η τιμή να καθοδηγήσω την αγγλική ομάδα. Εδώ και καιρό έχω αισθανθεί μία ιδιαίτερη σύνδεση με το άθλημα σε αυτή τη χώρα και ήδη μου έχει δώσει κάποιες εκπληκτικές στιγμές. Είναι τεράστιο προνόμιο που έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Αγγλία ενώ είναι συναρπαστική εμπειρία να δουλέψω με ένα τόσο νεαρό και ταλαντούχο γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Δουλεύοντας μαζί με τον Άντονι Μπάρι ως βοηθό μου στον πάγκο, θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε επιτυχημένη την Αγγλία και υπερήφανους τους οπαδούς της. Θέλω να ευχαριστήσω την αγγλική FA για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ανυπομονώ να αρχίσουμε μαζί το ταξίδι» , τόνισε ο Τούχελ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0