Football Talk

Μπενφίκα: Ο Εισαγγελέας προτείνει τον αποκλεισμό της για τρία χρόνια!

Μπενφίκα: Ο Εισαγγελέας προτείνει τον αποκλεισμό της για τρία χρόνια!
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η Μπενφίκα η οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα για διάστημα μεταξύ έξι μηνών και τριών ετών!
Η Μπενφίκα βρίσκεται εν μέσω έρευνας για διαφθορά και φορολογικές απάτες την περίοδο 2016-2019, οι οποίες μέχρι και σήμερα βαραίνουν στον σύλλογο και πλέον κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Και αυτό γιατί η Εισαγγελία πρότεινε τον αποκλεισμό του συλλόγου από κάθε αθλητική διοργάνωση για μια περίοδο μεταξύ έξι μηνών έως και τριών χρόνων!

Σύμφωνα με την πρόταση του Εισαγγελέα οι άνθρωποι της Μπενφίκα είχαν δημιουργήσει ένα σχέδιο για μεταφορά κεφαλαίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων με αθλητική αξία μέσω πλασματικών επιχειρήσεων και σε αντάλλαγμα κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο θα ενεργούσε υπέρ των συμφερόντων που σχετίζονταν με αθλητικά αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα των κατηγορούμενων δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά η ίδια η Μπενφίκα επιβεβαίωσε πως η έρευνα γίνεται για τον σύλλογο καθώς και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα.

Ο Λουίς Φελίπε Βιέιρα βρισκόταν στον προεδρικό θώκο της Μπενφίκα από το 2003 έως το 2021 όταν συνελήφθη από την Αστυνομία στα πλαίσια ερευνών διαφθοράς στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0