Football Talk

Ποιος θα είναι προπονητής της Αγγλίας με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ; Όλα ανοιχτά, ΔΕΝ είναι σίγουρος ο Τούχελ!

Ποιος θα είναι προπονητής της Αγγλίας με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ; Όλα ανοιχτά, ΔΕΝ είναι σίγουρος ο Τούχελ!

Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να γίνεται ο νέος προπονητής της Αγγλίας, όμως προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αντικαταστήσει τον Λι Κάρσλεϊ από τα ματς του Νοεμβρίου, κόντρα σε Ελλάδα και Ιρλανδία!

Νέος προπονητής της Αγγλίας είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την FA και εκκρεμεί απλώς η ανακοίνωσή του!

Θα διαδεχθεί τον Λι Κάρσλεϊ, με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Αυτός θα είναι ο στόχος του Γερμανού στο «Νησί», χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμη, από κάθε λογής δημοσιογράφο, αν θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της Αγγλίας, στην 5η αγωνιστική του Nations League, κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι σύμφωνα με δημοσίευμά της, η Telegraph υποστηρίζει πως το πλάνο της FA ήταν να βρεθεί ο Λι Κάρσλεϊ στην τεχνική ηγεσία, και στα ματς του Νοεμβρίου! Σε αυτό του ΟΑΚΑ δηλαδή, αλλά και στο «Wembley», στο Αγγλία – Ιρλανδία.

Αυτό λοιπόν, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη και μένει να δούμε αν το αρχικό πλάνο αλλάξει και αν ο Τόμας Τούχελ βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, κόντρα στην Ελλάδα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0