Football Talk

Τα βρήκε… σκούρα η Γαλλία στο Βέλγιο, γιόρτασε με «τεσσάρα» το αήττητο σερί η Ιταλία!

Τα βρήκε… σκούρα η Γαλλία στο Βέλγιο, γιόρτασε με «τεσσάρα» το αήττητο σερί η Ιταλία!

Ιταλία και Γαλλία παίρνουν τη νίκη κόντρα σε Ισραήλ (4-1) και Βέλγιο (2-1) και παρελαύνουν στην πρώτη και δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου του Nations League.

Η τελευταία μάχη πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων βρίσκει αήττητη την Ιταλία, που επικράτησε του Ισραήλ με 4-1 για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League .

Το σύνολο του Σπαλέτι ήταν κυρίαρχο και πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στη διοργάνωση. Λίγο πριν το ημίχρονο, ένα φάουλ στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έδωσε την ευκαιρία στον Ρετέγκι να κάνει το 1-0 από την άσπρη βούλα και να πετύχει το έκτο του τέρμα σε 16 αναμετρήσεις με την εθνική.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, η Ιταλία έκανε το παιχνίδι της και το Ισραήλ προσπαθούσε να παίξει με αντεπιθέσεις. Ο Ντι Λορέντζο στο 54ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από στημένη φάση με κεφαλιά, αλλά η αντίπαλος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, σκοράροντας με τον Αμπού Φάνι για το 2-1. Μάλλον πείσμωσε η «Σκουάντρα Ατζούρα» και σκόραρε άλλες δύο φορές με Φρατέζι και Ντι Λορέντζο και απέδειξε ότι δίκαια είναι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στις Βρυξέλλες, η Γαλλία ζορίστηκε αλλά πήρε μια σημαντική νίκη για την πορεία της στο Nations League, κόντρα στο Βέλγιο (2-1) που πάλεψε, αλλά στάθηκε άτυχο.

Ο Τίλεσμαν είχε την ευκαιρία να βάλει το Βέλγιο μπροστά στο σκορ από το 23ο λεπτό, όταν και βρέθηκε στην άσπρη βούλα. Η κακή του εκτέλεση κράτησε το 0-0 και έδωσε ώθηση στους Γάλλους να πιέσουν και λίγα λεπτά αργότερα να κερδίσουν το δικό τους πέναλτι. Ο Κόλο Μουανί δεν άφησε περιθώρια στον Βέλγο πορτιέρε. Το 1-0 ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο, έπειτα από γκολ του Οπεντά. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδωσαν και την… ψυχή τους, προκειμένου να προηγηθούν. Όμως ο Κόλο Μουανί, έβαλε πάλι του «τρικολόρ» μπροστά στο σκορ στο 63ο λεπτό. Αν και υπήρχε ο χρόνος και η ευκαιρίες, η αποβολή του Τσουαμενί στο 76ο λεπτό, «ξύπνησε» τους φιλοξενούμενους και μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τη λήξη και να επιστρέψουν νικητές.

Συνοπτικά τα αποτελέσμτα του ομίλου:

Ιταλία
- Ισραήλ 4-1

Βέλγιο - Γαλλία 1-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0