Football Talk

«Ουγγαρία... uber alles!»: Μεγάλη κερδισμένη του 3ου ομίλου οι Μαγγυάροι, 2-0 τη Βοσνία, νίκη - δώρο η Γερμανία στο αντίο των «θρύλων» της! (video)

«Ουγγαρία... uber alles!»: Μεγάλη κερδισμένη του 3ου ομίλου οι Μαγγυάροι, 2-0 τη Βοσνία, νίκη - δώρο η Γερμανία στο αντίο των «θρύλων» της! (video)

Οι Γερμανοί… «ξανακέρδισαν στο τέλος», όπως και την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 1-0 την κακή Ολλανδία και η εδραίωση στην πρώτη θέση του ομίλου είναι το δώρο για τους τέσσερις παίκτες – ορόσημα που αποχαιρέτησε απόψε. Η Ουγγαρία με οδηγό τον Σομπολσάι κέρδισε 2-0 τη Βοσνία εκτός έδρας και έρχεται με φόρα, ούσα ισόβαθμη με τους «οράνιε» στους πέντε βαθμούς με δύο αγωνιστικές να απομένουν!  

Στην τέταρτη πράξη των αγώνων του τρίτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League οι ρόλοι, βάσει αποτελεσμάτων, και οι συνθήκες άλλαξαν. ΓερμανίαΟλλανδία και ΒοσνίαΟυγγαρία, αναμετρήθηκαν με τους Μαγγυάρους να είναι οι απόλυτα κερδισμένοι, χάρη στον Ντόμινικ Σομπολσάι.

Στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δεύτερου, ο μέσος της Λίβερπουλ με δύο σουτ εντός περιοχής, ένα σε φυσική ροή παιχνιδιού (38’) και ένα ως πέναλτι (50’) επιτρέπει στην εθνική του να διεκδικήσει και να ανατρέψει τα δεδομένα, δεδομένης και της ήττας – και της κακής εικόνας – των «οράνιε» στη Γερμανία. Πριν το πρώτο γκολ το σουτ του Σάλαι «έξησε» το δοκάρι, όπως ακριβώς και η προσπάθεια του Τζέκο, λίγο πριν την εκπνοή.

Το Allianz Arena αποχαιρέτησε τους πυλώνες της προηγούμενης 10ετίας και του Παγκόσμιου τίτλου στη Βραζιλία. Μάνουελ Νόϊερ, Ιλκάι Γκιντογκάν, Τόνι Κρόος και Τόμας Μίλερ έβγαλαν για πάντα τη φανέλα των «πάντσερ» από το στήθος και είναι λογικό όλοι να ήθελαν να τους τιμήσουν με τρίποντο και καλή εμφάνιση.

Αρχικά, πάλι είδαν το VAR να τους χαλάει τα σχέδια και την αποψινή γιορτή, με τον εκτεθειμενο πράγματι Γκνάμπρι να επηράζει τη φάση και το γκολ του Λέβελινγκ, ωστόσο, η Ολλανδία ήταν τόσο κακή – πρώτη τελική με κεφαλιά Ντάμφρις στο 57΄ - που θα κινδύνευαν μόνο από τον… εαυτό τους. Στο 68’ ο δυναμίτης του 23χρονου επιθετικού της Στουτγκάρδης τούς εδραιώνει στην πρώτη θέση και στο +5 για τις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές από τους δύο διώκτες της, Ολλανδία και Ουγγαρία. Ο Τσάβι Σίμονς είχε την καλύτερη ευκαιρία με σουτ στο δοκάρι (77').  

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα

Γερμανία - Ολλανδία = 1-0 

Βοσνία - Ουγγαρία = 0-2


www.bnsports.gr 

               

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0