Football Talk

Nations League, 3ος όμιλος: Της… ισοβαθμίας στο group, επελαύνει η Αυστρία, «καιροφυλαχτεί» για την πρωτιά η Σλοβενία!

Nations League, 3ος όμιλος: Της… ισοβαθμίας στο group, επελαύνει η Αυστρία, «καιροφυλαχτεί» για την πρωτιά η Σλοβενία!

Επιβλητική Αυστρία, ουσιαστική Σλοβενία και… τριπλή ισοβαθμία στον τρίτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του Nations League! Οι δεύτεροι «δραπέτευσαν» από το Καζακστάν (1-0) και οι γηπεδούχοι Αυστριακοί σκόρπισαν στους πέντε ανέμους των Ανατολικών Άλπεων τους Βίκινγκς του Χάαλαντ (5-1) και… επιβάλλουν φινάλε με καρδιοχτύπι σ’ ένα μήνα από τώρα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Το 4-0 επί του αδύναμου Καζακστάν την περασμένη Πέμπτη (10/10) ήταν η ιδανική επανεκκίνηση μετά την ήττα του Σεπτέμβρη από τη Νορβηγία (09/09, 2-1) και ο φτωχός απολογισμός του περασμένου μήνα (μία ήττα και μια ισοπαλία) «ρεφάρεται» με ισάριθμα επιβλητικά Over τον Οκτώβρη. Οι Αυστριακοί «εκδικήθηκαν» τους Σκανδιναβούς και με επιβλητική εμφάνιση χάρισαν γενναιόδωρα μια πεντάστερη φιλοξενία! 

Το ματς δεν χρήζει ανάλυσης, μόνο… περιγραφής! Ηγετικός Αρναούτοβιτς (8’ 49’ με πέναλτι) δίνει προβάδισμα δις στην ενδιάμεση ισοφάριση του Σέρλοτ έξι λεπτά πριν την εκπνοή. Πέτυχαν άλλα τρία σε διάστημα 13 λεπτών: Λίνχαρτ (58’), Πος (62’) και Γκρέγκοριτς (71’) πραγματοποιούν το θρίαμβο και θα πάνε με σπασμένα φρένα στις υποχρεώσεις του Νοεμβρίου, έχοντας υπέρ τους τη διαφορά τερμάτων! 

Από την άλλη, η Σλοβενία «εξιλεώθηκε» για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη… Νορβηγία (10/10, 3-0) και επωφελούμενοι από τη ανωτέρω συντριβή της βρίσκονται στην τρίτη θέση επτά βαθμούς, τους ίδιους ακριβώς με τους δύο προπορευόμενους… Το σωτήριο γκολ πέτυχε ο Μλάκαρ με κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, υπό το βλέμμα των βασικών Τσέριν και Σπόραρ (ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 71΄ από τον Βίποτνικ).

Οι εκπλήξεις και τα... εμφράγματα σε ένα μήνα από τώρα... 


www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0