Football Talk

Super Mario, η επιστροφή (;) : Προ των πυλών της Τζένοα ο Μπαλοτέλι!

Super Mario, η επιστροφή (;) : Προ των πυλών της Τζένοα ο Μπαλοτέλι!

Τα χρόνια πέρασαν πια, φαίνεται όμως πως η… μπογιά του περνάει ακόμα. Ο Μπαλοτέλι είναι δίχως ομάδα από το καλοκαίρι και η Τζένοα, κατά πως φαίνεται, θα είναι ο επόμενος σταθμός του.

«Super Mario» το παρατσούκλι που ήδη από νέος είχε, χάρη στις ικανότητες του. Το potential όμως, το πραγματικό του «ταβάνι» δηλαδή, δεν το ακούμπησε ποτέ.

Με άλλα λόγια, δεν έφτασε ποτέ στα όριά του. Από την εμπειρία της Ligue 1 και της Νις έχει να μείνει πάνω από ένα χρόνο σε ομάδα – τότε έμεινε τρία (2016-2019).

Πάει μια πενταετία από τότε, οκτώ χρόνια έχει να υπάρξει σε ομάδα πρώτης γραμμής και πρωταθλητισμού. Η αδιάφορη παρουσία στη Λίβερπουλ, είναι το επιστέγασμα ενός παίκτη που από παγκόσμιο αστέρι κατέληξε… γυρολόγος, καθώς από το 2019 αγωνίστηκε σε έξι ομάδες, ενώ έμεινε δύο φορές δίχως σύλλογο, μετά από τη λήξη μεταγραφικής περιόδου: η δεύτερη τώρα, η πρώτη το καλοκαίρι του 2020, όταν η Μπρέσια έλυσε τη συνεργασία τους και ο ίδιος συνέχισε στη Μόντσα από το Δεκέμβρη του ίδιου έτους, μέχρι τον Ιούλιο του επόμενου. 

Πλέον, μετά από 25 γκολ και έξι ασίστ σε 49 εμφανίσεις με την Αντάνα Ντεμίρσπορ (σε δύο θητείες, 2021-2022 και 2023-2024) διαπραγματεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη Τζένοα, η οποία του προσέφερε συμβόλαιο μονοετούς διαρκείας.

Αν το αποδεχθεί, θα επιστρέψει στα ιταλικά γήπεδα ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια και τον πρώτο του επαναπατρισμό στη Μίλαν από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2013.

www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0