Football Talk

Ηρακλής: Βοηθός του Στάικου ο Στολτίδης!

Ηρακλής: Βοηθός του Στάικου ο Στολτίδης!
Ο Ιεροκλής Στολτίδης γίνεται βοηθός του Θανάση Στάικου στον Ηρακλή, αντικαθιστά το Λευτέρη Βελέντζα, μετά και την τελευταία ήττα από τη Λάρισα (12/10, 3-0), που κρατά τους Θεσσαλονικείς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δίχως ακόμη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Παρελθόν και ο γυμναστής Παναγιώτης Τοπαλίδης

Η χθεσινή βαριά ήττα από τη Λάρισα (12/10, 3-0) κρατά τον Ηρακλή «δέσμιο» στην τελευταία θέση της Super League 2 και συντρίβει τις ομολογουμένως θετικές προσδοκίες στο εσωτερικό της ομάδας, η οποία διεκδικεί το προβιβασμό της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι ιθύνοντες του «Γηραιού» ήδη έκριναν απαραίτητη την αλλαγή, ώστε να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος όσο το δυνατό ταχύτερα. Όχι, ο προπονητής συνεχίζει, ο βοηθός του, όμως, αποχωρεί. Ο Θανάσης Στάικος παραμένει στο πόστο του, εν αντιθέσει με το Λευτέρη Βελέτζα, τον οποίο διαδέχεται μια παλιά δόξα του «Γηραιού»: ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Ο Έλληνας μέσος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο των ΄00s, αποτελώντας στο δεύτερο μισό της δεκαετίας το «μηχανάκι» του Ολυμπιακού και κομβικό του στέλεχος στην τότε κυριαρχία του εντός συνόρων. Μετατίθεται στη θέση αυτή από το θώκο του συμβούλου τεχνικών θεμάτων, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από 21 χρόνια. Αποχώρησε, επίσης, και ο γυμναστής Παναγιώτης Τοπαλίδης

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής- Φούρνοι Βενέτη ανακοινώνει ότι ο Λευτέρης Βελέντζας δεν θα συνεχίσει τα καθήκοντά του στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Πλέον χρέη βοηθού προπονητή θα ασκεί ο Ιεροκλής Στολτίδης. H ΠΑΕ Ηρακλής- Φούρνοι Βενέτη ανακοινώνει την λύση συνεργασίας της με τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Τοπαλίδη και εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0