Football Talk

«Βόμβα» από τον Έρλινγκ Χάαλαντ: Θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι!

«Βόμβα» από τον Έρλινγκ Χάαλαντ: Θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει βρει ήδη τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Σαν «βόμβα» έσκασε στην Αγγλία το δημοσίευμα της El Nacional, σύμφωνα με το οποίο ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Παρότι το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Αγγλίας έχει ισχύ μέχρι το 2027, ο Νορβηγός σταρ φαίνεται πως νιώθει ότι η παρουσία του στο Νησί έχει φτάσει στο τέλος της, προς το παρόν, μετρώντας σχεδόν σε 2,5 χρόνια επτά τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου και του τρεμπλ. Μία από τις ομάδες που προσπαθούν αρκετό διάστημα να πείσουν τον Χάαλαντ να μετακομίσει, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ, βρίσκεται στην αναζήτηση των επόμενων αστέρων που θα αυξήσουν το πρεστίζ του γαλλικού πρωταθλήματος και θα την οδηγήσουν στην κορυφή της Ευρώπης. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Νορβηγός έχει απορρίψει την προοπτική της γαλλικής ομάδας και κοιτάει προς Ισπανία.  

Από τη μία, η Ρεάλ Μαδρίτης ονειρευόταν από καιρό να συνδυάσει τον Χάαλαντ με τον Μπαπέ για να σχηματίσουν ένα εξωπραγματικό επιθετικό δίδυμο, που θα σκοράρει ακατάπαυστα. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πρόθυμος να κάνει μια σημαντική οικονομική προσπάθεια για να εκπληρώσει ένα όνειρο που θα εξασφαλίσει στον σύλλογο έναν ακόμη κορυφαίο σκόρερ και θα διεκδικήσει κάθε τρόπαιο που βρίσκει στον δρόμο του. 

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα του Ζοάν Λαπόρτα δεν έχει χάσει από τα μάτια της τον Νορβηγό, στον οποίο βλέπει τον ιδανικό επιθετικό για να ηγηθεί της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Αν και η μεριά του παίκτη δεν έχει ακόμη πάρει κάποια θέση για τα δημοσιεύματα, όλα δείχνουν πως το μέλλον του θα είναι στη La Liga, με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα να συναγωνίζονται για την υπογραφή του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0