Football Talk

«Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία πως θα παίζει μόνο στα σημαντικά παιχνίδια!» (photo)

«Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία πως θα παίζει μόνο στα σημαντικά παιχνίδια!» (photo)

Σύμφωνα με το «Footmercato», ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ενημερώσει την ομοσπονδία της Γαλλίας του ότι σκοπεύει να αγωνίζεται για τη χώρα του μόνο στα υψίστης σημασίας ματς, ώστε να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς, που θα τον κρατήσουν μακριά από τις προσωπικές του φιλοδοξίες. 

Σύμφωνα με τον Σαντί Αουνά, ο Κιλιάν Εμπαπέ πριν ακόμα γίνει γνωστή η απουσία του από την αποστολή των «τρικολόρ», είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία της Γαλλίας ότι θέλει να αγωνίζεται μόνο στα πολύ σημαντικά παιχνίδια, παρά το ότι έχει οριστεί αρχηγός της ομάδας από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η απόφασή του αυτή, φαίνεται να σχετίζεται με τον προσωπικό στόχο που έχει θέσει για το 2025, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να ρισκάρει να αποκομίσει κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος θα βάλει φρένο στην πορεία του με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, επομένως θα πρέπει να... θυσιάζει προς το παρόν τη διεθνή του καριέρα θέτοντας τη Ρεάλ ως προτεραιότητα.

Ο 25χρονος σουπερστάρ, παρά το ότι δεν ακολούθησε την εθνική του ομάδα στις υποχρεώσεις της στο Nations League, παίζει κανονικά για τους Μαδριλένους στη La Liga, γεγονός που έριξε περισσότερο λάδι στη φωτία μετά την είδηση ότι έμεινε εκτός των κλήσεων του Ντεσάμπ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0